Обява

Свий
Няма добавени обяви.

You Tube and You Tube Music - premium

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• You Tube and You Tube Music - premium

Някой от вас ползва ли платената им версия на YouTube & YouТube - Music - premium, като изключим че няма реклами, може да работи във фонов режим, може да сваляш музика, други екстри има ли, доволни ли сте и струва ли си абонамента им към тях?

Мисля да пробвам най-после дето все ми предлагат безплатния им един месец към премиум, има ли някаква уловка за която трябва да знам, след като мине безплатния за месец период?

Аз позлвам . Много съм доволен За мен си струва и препоръчвам !
    Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 04-11-22, 09:17.
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Някой би ли споделил цените как са, че не съм се интересувал ?

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        Някой би ли споделил цените как са, че не съм се интересувал ?
        Около 15 кинта за 5 акаунта
        LZ1AIV

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
          ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
          Редактиране на коментар
          За 6 акаунта Т
          Странното е , че на мен ми показваше по 17 долара на месец , а приятел като го плащаше му даде 17 лева . Та минахме на 17 лева семеен акаунт , като имаш опция дадобавиш 5 човека към семейството си и с теб ставате 6 по 3 лева на месец : )

Ето ги за българия цените :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_2022-11-04_104516710.png
Прегледи:158
Размер:62.3 КБ
ID:6898141
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Гледам за студенти е 6.49 лв, а дали има за хора с увреждания?

Аз не използвам йотубето за музика и също съм много доволен.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• I.Stoyanov
          I.Stoyanov коментира
          Редактиране на коментар
          Сподели ако не е тайна

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
          ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
          Редактиране на коментар
          Аз също не го позлвах , до преди да имам платен абонамент , но сега съм много доволен . По-добре работи от Итунс

Днес реших все пак да пусна пробния безплатен период и хоп приятна изненада, цели 4 месеца безплатен пробен период за двете платформи на YouTube , прочетох внимателно условията за това, днес целия ден слушах YouTube Music на заден фон, като управлявам плейлистите им от смарт часовника ми, без да има ограниченията им да работят на заден фон, също няма и помен от безкрайните им реклами, има много добре подредени музикални парчета според настроението ми, по-качествен звук, по-хубав плейлист, ехаа родих се, толкова съм доволен, че може и да продължа да си плащам за абонамент като изтекат безплатните месеци, наистина тези 4 месеца се оказаха голяма изненада и голям бонус, ще се възползвам с максимален кеф

Коментар

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
          ...днес целия ден слушах YouTube Music на заден фон, като управлявам плейлистите им от смарт часовника ми...
          За мен това граничи с мазохизъм. Едно време интернета се ползваше на настолни компютри. След това се поизмести към мобилни. С което размера на "киното" намаля. След това таблети, телефони, а сега и часовници. Да се кьори човек на дисплей с диагонал под инч, и да цели бутони с размер на бобено зърно или по-малки...
          Ми мазохизъм е...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            За мен това граничи с мазохизъм. Едно време интернета се ползваше на настолни компютри. След това се поизмести към мобилни. С което размера на "киното" намаля. След това таблети, телефони, а сега и часовници. Да се кьори човек на дисплей с диагонал под инч, и да цели бутони с размер на бобено зърно или по-малки...
            Ми мазохизъм е...
            Напротив, точно пускането на музика от часовника ми е много удобно, като съм на работа не ми е удобно да вадя всеки път смартфона, а с часовника с въртящия се базел увеличавам или намалявам звука, само с едно докосване на екрана прехвърлям на следващата песен ако не ми хареса някоя, така че в случая ми е много удобно и не се налага изобщо да вадя смартфона, включително и ако ме търсят по телефона, само с един поглед към часовника почвам да говоря, все пак слуховия ми апарат е с постоянно включен блутут LE - поточно предаване между смартфона и слуховия ми апарат, при разговори и слушане на музика си ми е голямо удобство, никой не знае и няма как да знае дали слушам музика, просто защото звука идва директно от смартфона към слуховия ми апарат и в случая ползвам смарт часовника ми за контролер между устройствата
            Последно редактирано от Еделвайс; 05-11-22, 12:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X