Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung A7 (2018) - черен екран след изпускане

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Samsung A7 (2018) - черен екран след изпускане

    Здравейте, изпуснах телефона от около метър височина. ? Удари се по дисплей в ръб на маса. Видимо няма пукнато,счупено и т.н. по дисплеят,но екрана седи черен. Телефонът работи - получава обаждания и съобщения,но няма как да се видят. Имам два въпроса:

    1. Възможно ли е да се разкачил лентовият кабел на дисплеят ?

    2. Възможно ли е докато намеря сервиз да го вържа по някакъв начин към лаптопа и на екрана на същият да мога да виждам екрана на телефона ? Задавам този въпрос,понеже при връзка с компютър открива телефона,но до там - не се появяват директориите. При връзка със Samsung Switch казва,че не е активира USB file transfer и да го активирам. Да,но без работещ диспелй няма как да стане да го активирам. С две думи - има ли начин да си източа информацията от телефона на компютър по някакъв начин без работещ дисплей ?

  • #2
    Преди време изпуснах А5 - 2015г, и екранът му почерня но постепенно, първо само отстрани, после целия. Смениха ми дисплея за около стотина лева, и телефонът още си го ползвам(не като основен, но си е напълно функционален, и цялата информация от преди това си се запази).
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

    Коментар


    • #3
      Не дисплеят му е умрял, сменете го, телефонът ще си работи със всичко в него. Просто не купувайте дисплей за 30 лв.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X