Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всичко за Blackberry

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • CAESAR
    отговори
    От: Всичко за Blackberry

    Да поизтупам темата...
    Как мислите (тези, които имат опит) дали да се метна като основен телефон към някой от новите модели? Ползвам телефона главно като средство за комуникация със съпътстващи офисни приложения, а не за игри или мултимедия. И понеже от Блекбърито ептен нищо не отбирам затова питам...

    Остави коментар:


  • Crosser
    отговори
    До: Всичко за Blackberry

    Благодаря колега,помогна ми много.Не се бях изказал правилно,но ти си ме разбрал.Исках да може да се свързва с други у-ва като Nokia или Sony Ericsson без да се сдвоява направо да си намира и праща.Но мерси,че си ме разбрал и ми помогна
    Последно редактирано от Crosser; 06-01-10, 15:14.

    Остави коментар:


  • chipset
    отговори
    До: Всичко за Blackberry

    Не разбирам точно какво искаш да направиш, но можеш да оставиш телефона си видим през БТ и без защита. Тогава другите устройства ще се свързват към него без парола, но това е нож с две остриета. Всеки би могъл да се свърже и евентуално да навреди.

    Остави коментар:


  • Crosser
    отговори
    До: Всичко за Blackberry

    Здравейте колеги,баща ми купи за рождения ми ден Blackberry 8100 Pearl и отначало не ми харесваше.Забиваше,тихо звънеше и правеше проблеми.
    Но след известно време се оправи и вече съм с него от почти година.
    Въпросът ми е дали мога да се свързвам с Bluethoot без да се сдвоявам с друго у-во а направо да се свързваме,защото това много ми пречи.

    Остави коментар:


  • chipset
    отговори
    До: Всичко за Blackberry

    Първо мога да споделя опита си по отключване на моя 8310 който беше заключен към Мтел.
    В този линк http://www.mininova.org/tor/2125273 има софтуер с чиято помощ успях да го направя. Два дни се борих с различни варианти докато попаднах на този.
    Няма нищо трудно, по принцип има инструкция в торента. Ще добавя само, че е нужно голямо търпение. Самата процедура от отключването до флашването с новия РОМ трае към половин час. Не изключвайте компютъра, не вадете кабела за данни, започнете процедурата с пълна батерия (нищо че се зарежда през кабела) и не гасете телефона докато не приключи операцията. Ако нещо се обърка по време на флашването не се отчайвайте, има инструкции как да се възстанови и нестартиращ телефон.
    Успех!

    Остави коментар:


  • chipset
    започна тема Всичко за Blackberry

    Всичко за Blackberry

    Предлагам да направим тази тема за поддръжка на Blackberry. В нея да пишем полезни съвети, трикове, сервизиране, интересен и полезен софт... Пък ако се развие добре, може модераторите да я "стикнат" и така да имаме всичко под ръка за това устройство.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X