Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фотоапарат Samsung A5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фотоапарат Samsung A5

Имат ли сервиз? Това може да е много дребен проблем. Например лош контакт между пластините на батерията и платката вътре. GPS-а ми въртеше такъв номер, и го оправих за 5 минути.

Обаче такова не съм отварял, и съответно не се наемам. Като знам как ги правят, трябва да го сглобявам под микроскоп после.

...то не че в сервиза работят все разбирачи, ама поне имат сервизно ръководство.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Имат ли сервиз? Това може да е много дребен проблем. Например лош контакт между пластините на батерията и платката вътре. GPS-а ми въртеше такъв номер, и го оправих за 5 минути.

Обаче такова не съм отварял, и съответно не се наемам. Като знам как ги правят, трябва да го сглобявам под микроскоп после.

...то не че в сервиза работят все разбирачи, ама поне имат сервизно ръководство.
      Пойскаха ми 100лв и няма гаранция.Аз си купих нов но искам да си оправя стария.Но без гаранция да дадеш 100 лв малко гадно.А мисля че проблема ще е като твоя.само нещо не осъществява добър контакт.

Коментар

айдеее и моя А5 почна да прави същото.......... само дето дадох 30лв. за нови батерии

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          айдеее и моя А5 почна да прави същото.......... само дето дадох 30лв. за нови батерии
          Ако си нямат тези апарати в менюто избор на типа батерия, който да се прави ръчно, значи автоматично го разпознават. Предполагам, че там е проблемът - NiMH акумулатори имат работно напрежение 1.25V, а другите типове батерии 1.5V. Ako е зададена обикновена батерия, то заредените NiMH акум. ще се разпознават като изтощени...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Ако си нямат тези апарати в менюто избор на типа батерия, който да се прави ръчно, значи автоматично го разпознават. Предполагам, че там е проблемът - NiMH акумулатори имат работно напрежение 1.25V, а другите типове батерии 1.5V. Ako е зададена обикновена батерия, то заредените NiMH акум. ще се разпознават като изтощени...
            знам ли.......... досега си работеше с тези батерии, сега изведнъж да не може да ги разпознае в менютата наистина няма никакви настройки за батериите.

нищо не намерих и в нета - само един руснак беше писал че при този проблем го разглобил...... после се наложило да го сглоби, без да прави нищо - но след сглабянето се оправил

явно ще се купува нов апарат - до сега четох из нета мнения и почва нова сага - за избор на нов апарат

Коментар

в сервиза на ASWO заявиха че проблема е известен, ако държа да се ремонтира, ще струва колкото нов апарат
              само труда е 48лв. диагностиката 24, частите незнамколко си....

така че няма смисъл и ще се купува нов.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                в сервиза на ASWO заявиха че проблема е известен, ако държа да се ремонтира, ще струва колкото нов апарат
                само труда е 48лв. диагностиката 24, частите незнамколко си....

така че няма смисъл и ще се купува нов.
                Кожодери! Че той се разглабя за 5 минути. Тия са ненормални!

Следващия пък купувай нещо от по-известна марка (за фотоапарати). Поне е някаква, макар и малка, застраховка.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди да хвърлите апаратите в коша - ако не сте вече - повечето модели на Samsung имат "малък" проблем с дисплея... харчи много, но наистина много ток... пробвайте да го изключите, ако ви е възможно. Признавам не съм запознат точно с този модел, но това си им е проблем от години... Дано това да помогне.
                  Последно редактирано от господин никой; 10-06-08, 17:37.

Коментар

не съм го изхвърлил.......... след сервиза му сложих пак батериите и от тогава съм направил над 100 снимки със светкавица и още не е изключил

той не ги изхабява батериите..... просто изважда съобщение че са изхабени и се изключва.......... а същите батерии ги изваждам и ги слагам в друг самсунг и си бачкат

по скоро е някакъв бъг, който лъже че батериите са изтощени... или има лоша връзка някъде, за да работи отвреме на време

а за разглобяване не смея да го почвам, че няма да го сглобя......... имам е един шкаф 2 лентови и тоя ще отиде там - да чака да доживее до "антика"

Коментар

Здравейте,колеги патили и непатили.Вчера си взех апарата от мой приятел който ми го направи и то без пари и без подмяна на резервни части.Познайте какво е де?
                      Проблема е бил в някаква мини батерия която пази дата и час.Човека я е отстранил и апарата си е заработил.Каза момчето че повече време му е отнело да го отвори от колкото да го ремонтира.Сега няма дата и час ама не вярвам да ме бърка нещо.
                      Машинката си работи като нова благодарение на Илко.Нека всички измислени майстори да си вземат поука и да деистват по скромно и по професионално.
                      Благодаря ИЛКО!!!

Коментар

"Официалния" термин е "Диагностика". Добре звучи, нали? Също като при колите, даже там е още по-отчайващо. Сменя се чарк за 10лв от близкия радио магазин, а се искат 700.

И "чистят грешки", и всякакви такива, все "еУементарни" неща, за които се иска "висока квалификация".

Ама така е, като си изгонихме читавите хора да мият чинии по чужбина.

Тук за "квалифициран" вече се брои всеки, прочел 2 изречения в някой учебник.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          "Официалния" термин е "Диагностика". Добре звучи, нали? Също като при колите, даже там е още по-отчайващо. Сменя се чарк за 10лв от близкия радио магазин, а се искат 700.

И "чистят грешки", и всякакви такива, все "еУементарни" неща, за които се иска "висока квалификация".

Ама така е, като си изгонихме читавите хора да мият чинии по чужбина.

Тук за "квалифициран" вече се брои всеки, прочел 2 изречения в някой учебник.
                          Да бе колега аз небях се доисказал за проблема, и той ми обяви цената- 150 лв.Без гаранция.
                          МУХЛЬОВЦИ!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Здравейте,колеги патили и непатили.Вчера си взех апарата от мой приятел който ми го направи и то без пари и без подмяна на резервни части.Познайте какво е де?
                            Проблема е бил в някаква мини батерия която пази дата и час.Човека я е отстранил и апарата си е заработил.Каза момчето че повече време му е отнело да го отвори от колкото да го ремонтира.Сега няма дата и час ама не вярвам да ме бърка нещо.
                            Машинката си работи като нова благодарение на Илко.Нека всички измислени майстори да си вземат поука и да деистват по скромно и по професионално.
                            Благодаря ИЛКО!!!
                            този Илко дали ще му се занимава с моя апарат? и срещу каква сума?

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                              Измислете някаква цена за един от тези дефектни апарати! Имам интерес.
                              ако още се интересуваш, казвай някаква сума и да ти го пращам......

Коментар

[quote=IvanIvanovi;483735]ако още се интересуваш, казвай някаква сума и да ти го пращам......[/quote
                                Еи сега погледнах темата.Ще потам момчето и ще пиша.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X