Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения на колеги с договор за телевизя и интернет към Мтел за кв. Красно село

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения на колеги с договор за телевизя и интернет към Мтел за кв. Красно село

Здравейте колеги, искам да сменям доставчика на нет и телевизия и се загледах в обявите на малко недолюбвания от мен оператор Мтел. Определено ме интересува да ли е набутвация тази услуга на този оператор в кв. Красно село. Заради изграждането на мрежата си на определени места някой доставчици са доста добри, а други имат постоянни проблеми и прекъсвания и на двете услуги. Благодаря за всяко мнение, защото операторите в магазините свалят звезди преди сключване на договор, а след това си закрепостен към тях с не дотам добра услуга.

От: Мнения на колеги с договор за телевизя и интернет към Мтел за кв. Красно село

Нали знаеш, че Мтел и Близу станаха едно?
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

От: Мнения на колеги с договор за телевизя и интернет към Мтел за кв. Красно село

Виж оптиката на Вива дали я има ноколо.

Коментар

Ползвам интернет и телевизия от Мтел точно в Красно село от 4 години на оптика и забележки нямам.За тези години май имаше само една повреда за 4-5 часа.
        Вярвам, че българското правосъдие ще намери всеки крадец и ще го накара да делят!
        Внос на автомобили от Швейцария по поръчка.

Коментар

До скоро в къщи бяхме на емтелски телевизия и нет, нямам особенни забележки(за 2 год. - 3-4 аварии).От скоро(7 месеца) пък сме на Вива поради причини , със сигурност нет-а е по добър и по безпроблемен а телевизия аз лично не гледам.Става въпрос за района около 20-та поликлиника.

Ако сегашният ти договор изтича и си поносимо доволен от сегашният си доставчик може да ги "натиснеш" с довода че избор има - винаги имат и по добри предложения .
          Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

Няма вече Диско,няма вече Pinz...

Коментар

Re: Мнения на колеги с договор за телевизя и интернет към Мтел за кв. Красно село

И аз съм с мтел. Оптиката ми е до рутера. За над 2 години само 2 прекъсвания отстранени в рамките на деня. За мен си е супер. Хванах промоция за 11 лева 50мегабита и базов пакет телевизия. За сега доволен.

Квартала е друг, но като цяло услугата е добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Нали знаеш, че Мтел и Близу станаха едно?
              Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Виж оптиката на Вива дали я има ноколо.
              Зависи кое ще ти хареса повече като оферта, а и с кой мобилен оператор си.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

IPTV на вива определено е много добро решение ако има покритие,цени народни стига да хванете прИмоция,интернет с телевизия е най на сметка .
                Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Първоначално публикуван от dodo_x Преглед на мнение
                  IPTV на вива определено е много добро решение ако има покритие,цени народни стига да хванете прИмоция,интернет с телевизия е най на сметка .
                  Така де, ама ако няма оптика до тях май не е оферта.

Коментар

Аз от две години съм на мтел в Хаджи Димитър, оптика до табло на 3ти етаж от там жички до нас (4ти етаж), до сега 0(нула) прекъсвания на сигнала... оптиката която ползват тук е на Мегалан.
                    Land Rover Discovery 300Tdi ... и други без значение

Коментар

Благодаря на всички за споделените факти, утре ще отида да питам за повече информация

Коментар

Първоначално публикуван от niva-r Преглед на мнение
                        Аз от две години съм на мтел в Хаджи Димитър, оптика до табло на 3ти етаж от там жички до нас (4ти етаж), до сега 0(нула) прекъсвания на сигнала... оптиката която ползват тук е на Мегалан.
                        Вивакомската оптика влиза у вас, никви жици.
                        Това поне по последна информация, та за това имах предвид, че си е оферта.

Коментар

Малко обратно - ментелската влиза, конската е до табло в мазето, после жица.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Само да отбележа пак, че откакто Близо и Мтел се кооперираха, започнаха и да си обменят едни "търговски практики", дето граничат с измама.
                            Последно се опитват да налагат Мтел Спорт, като ти пращат СМС, който ако го метнеш просто в кошчето, от 1 април почваш да си плащаш за нещо, дето може и да не знаеш, че го има.
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              Малко обратно - ментелската влиза, конската е до табло в мазето, после жица.
                              Така беше Вивакомската до преди няколко години, което обезмисляше цялото мероприятие, и понеже точно това коментирах съвсем скоро с разбирачи по темата, та те ми казаха, че вече няма жица.
                              Като цяло телевизията им е много функционална.
                              При мен скоро оптика няма да има, но ще го проверя за обща култура.

Какъвто и договор да подписваш, направи го на отделен клиентски номер, каквито и обединителни оферти да ти пускат, и каквото и да ти говорят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X