Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно забиване на Iphone 5s

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странно забиване на Iphone 5s

От скоро съм с Iphone 5s 32gb. Като цяло съм много доволен. Бърз, стилен, с добра камера.. чудо.. но за 3 дена ми заби 2 пъти. Както си разглеждам и забива, а като го заключа и после екранът си стои изгаснал и не иска да се отключи. След 5 минути се оправя. Това бъг ли е, или се дължи на това, че не го оставям с часове?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Странно забиване на Iphone 5s

нов ли е ?
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Да, закупен от известен верига магазин за бяла и черна техника.
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

,,Чистиш'' ли си отворените приложения ?
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          ,,Чистиш'' ли си отворените приложения ?
          Точно когато заби не бях.
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
            Точно когато заби не бях.
            Ми чисти ги де...ако ти работят хиляда неща,не е чудо,че е забил.
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Ми чисти ги де...ако ти работят хиляда неща,не е чудо,че е забил.
              Ясно. Благодаря.
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Имам 5s от както ги пуснаха нищо не трия, до момента за 2години имам максимум 5 забивания. По скоро имаш някой апп който ти крашва в бакграунда. Не се стряскай
                Газ 69 2.4i
                Густо майна, пътят свърши !!!
                GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян Преглед на мнение
                  Имам 5s от както ги пуснаха нищо не трия, до момента за 2години имам максимум 5 забивания. По скоро имаш някой апп който ти крашва в бакграунда. Не се стряскай
                  Интересното е, че забива само при messenger. Може ли да е от него?
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

някой да не ти праща тоя смс Натиснете снимката за да я уголемите

Име:291B1C2600000578-3098980-image-a-24_1432720933385.jpg
Прегледи:1
Размер:30.6 КБ
ID:5665849

Коментар

Първоначално публикуван от draco Преглед на мнение
                      някой да не ти праща тоя смс [ATTACH=CONFIG]806942[/ATTACH]
                      Не мисля.. но знам ли?
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

С кой iOS е? Джейлнат ли е телефона? Принципно много стартирани приложения не го впечатляват особено така, че не е належащо винаги всичко да затваряш. По-интересното е кои приложения са стартирани когато забива и бави отключването и кой браузър с какви страници е стартиран?
                        Последно редактирано от Plamen Alexandrov; 12-06-15, 00:07.
                        Дела трябват, а не думи.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
                          С кой iOS е? Джейлнат ли е телефона? Принципно много стартирани приложения не го впечатляват особено така, че не е належащо винаги всичко да затваряш. По-интересното е кои приложения са стартирани когато забива и бави отключването и кой браузър с какви страници е стартиран?
                          iOS 8.3. Не знам какво значи ''джейлнат''. Браузър пускам много рядко, но използвам Safari. Иначе приложенията, които са ми отворени са най-често Facebook и Messenger.
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

"Джейл-а" е нещо подобно на така нареченото "Рутване" познато при Андроид устройствата. В случая на iOS, ако е джейлнато устройството получаваш повече възможности за човъркане по ОС-а и достъп до някои настройки които иначе не са достъпни/позволени както и възможност за инсталиране на пиратски приложения т.е. такива не от официалния app store а от външен магазин до който получаваш достъп. Тази интервенция естествено не се толерира от Апъл които от своя страна ползват защити които да затрудняват подобни хакове на устройствата им и именно за това те питах дали е джейлнат, защото това теоретично и практически нарушава ОС-а поради ред причини и може да го направи по-податлив на крашове. Значи предполагам, че твоя не е джейлнат

Хубаво е, че си с последна версия на iOS, продължавай да си го ъпдейтваш смело с всяка излязла нова версия. Добре е, че ползваш Сафари, тъй като той е възможно най-оптимизиран за ОС-а. Останалите браузъри имат рестрикции и са значително по-бавни.

След като крашва и бави при отключване може да провериш следното да видиш какво става тук:
                            Settings > General > Background app refresh. Това представлява функция, която позволява на приложенията да обновяват съдържанието си автоматично на фонов режим и влияе (негативно) на живота на батерията. Добре е да прегледаш какво става тук и да изключиш нещата които не разпознаваш и/или не ти трябват да се обновяват автоматично. Няма нищо страшно тук защото дори и да изключиш нещо което ти трябва (примерно фейсбук), то ще си обнови съдържанието автоматично когато стартираш съответното приложение.

Друго място което може да провериш какво се случва:
                            Settings > General > Usage > Battery usage. Тук спекулирам и изхождам от това, че ако нещо тормози телефона и го кара да забива би трябвало да се отбележи в ресурсите които хабят батерията.

One more thing...
                            При всички положения е добре да му направиш един от по-злобните рестарт - задържаш смело копчето за пускане и кръглото докато не изгасне. После си го пусни по нормалния начин.

Кажи какво става като успееш да разцъкаш да видим как продължаваме
                            Дела трябват, а не думи.

Коментар

Написаното от колегата синтезира иОС като цяло. Браво! Единствено сляпото доверие в ъпдейтите на епъл не приемам. Винаги има ентусиасти които тестват и пишат ревюта, така че първо четем и след това преценяваме.
                              Аз лично не ъпдейтвам над 7.1.2 т.к. съм с дърта тояжка - 4s. Не знам дали има вече кадърен джейл за 8.3 . Моя е джейлнат и се държи стабилно, работи бързо и не е забивал от както е при мен. Според мен джейла не може да предизвиква забивания, приложенията след това обаче...
                              Така или иначе колегата не е с джейлбрейк. Един рестор през itunes би могъл да реши проблема. След това рестор само на контактите.
                              42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X