Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми тръгват клиповете в мрежата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не ми тръгват клиповете в мрежата!

Става дума за Нокия Лумия 500 с Уйндоус 8.1 ако не бъркам. От известно време не ми отваря клиповете във Вбокс7 и Ютюба. В други сайтове може да си гледам клипове.
    Клиповете в тези два сайта тръгват и само след няколко секунди спират, като изписва или грешка (в Ютюб) или екрана става, все едно нямаш антена на телевизора-бял със снежинки (във Вбокс7). Скоро актуализирах софта, но си вървяха клиповете. От половин месец насам някъде е този проблем. Не съм пипал настройки за нета или нещо подобно.
    Не знам защо така става, някакви идеи?
    SUV

От: Не ми тръгват клиповете в мрежата!

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
    Става дума за Нокия Лумия 500 с Уйндоус 8.1 ако не бъркам. От известно време не ми отваря клиповете във Вбокс7 и Ютюба. В други сайтове може да си гледам клипове.
    Клиповете в тези два сайта тръгват и само след няколко секунди спират, като изписва или грешка (в Ютюб) или екрана става, все едно нямаш антена на телевизора-бял със снежинки (във Вбокс7). Скоро актуализирах софта, но си вървяха клиповете. От половин месец насам някъде е този проблем. Не съм пипал настройки за нета или нещо подобно.
    Не знам защо така става, някакви идеи?
    Трябва да се уточни тази нокия флаш ли използва за плейване или браузъра поддържа html5.
    Ако е първото, пробвай да обновиш флаш плеъра. Ако е второто може да пробваш с ъпдейт на браузъра.
    И в двата случая си виж свободното пространство. Може от кеширане на клипове да ти се е запълнило.
    Може също и интермета да ти е скапан... Да си влязал в ограночение...

Коментар

Ами имам 500 мб на бърз и наистина е бърз. Отделно и с уай фай си пробвам. Пробвах и да позволя всички бисквитки (защото досега бях с опция "блокирай някои"), но пак е същото. Интересното е, че когато влязох във Вбокса клиповете качени на стената от Биг Брадър ми вървят супер, но когато например потърся някоя песен, не тръгват. 4-5 пробвах дето постоянно си ги гледам.
      SUV

Коментар

Интернете ти е 3 4 Mbps. А 500 мб стигат да гледаш 10 клипа...
        пробвай да гледаш клиповете в топ 40 на вбокс и кажи какъв е резултата

Коментар

Ами при търсене на най-популярни превъртях няколко, дето са гледани над 1 500 000 пъти...............такива ми тръгват без проблем. Явно по-малко гледаните са проблем, но пък защо става така, нали се излъчват уж в един и същи формат. Но пак повтарям, че доста време след актуализацията на софта си ми вървяха, след това се появи проблема изведнъж. Прегледах си пак настройките на нета, нищо не е пипано там, а и няма такива опции за забрана на клипове.
          SUV

Коментар

Ами при търсене на най-популярни превъртях няколко, дето са гледани над 1 500 000 пъти...............такива ми тръгват без проблем. Явно по-малко гледаните са проблем, но пък защо става така, нали се излъчват уж в един и същи формат. Но пак повтарям, че доста време след актуализацията на софта си ми вървяха, след това се появи проблема изведнъж. Прегледах си пак настройките на нета, нищо не е пипано там, а и няма такива опции за забрана на клипове.
            Проблема наистина може и да е в Интернет връзката ти. Опитай с някой, който не е на същият доставчик. Няма да повярваш какви неща се кешират локално...

Коментар

Пак си мисля, че проблема е свързан с новите и старите клипове. За старите трябва флаш, и нещо ти се е объркало с флаша. А също не мога да гледам стари клипове с андроида, щпто няма флаш само html5

П.С. сетих се и как може да го провериш.
              Напиши html5 видео тест, и го отвори с телефона. Flasha можев да си тестваш и на сайта на адобе, или пак да напишеш flash video teat

Коментар

Ами сигурно е от това. Адобе райдър имам инсталиран, към него би трябвало да има флаш. Не видях в магазина да има флаш плеъри, ако за това говориш, а разни други флаш програми.
                Не, че ми е много зор като не мога да гледам по-стари клипове, ама се подразних малко когато видях, че нещо вече не мога да използвам.
                SUV

Коментар

Re: Не ми тръгват клиповете в мрежата!

Или е бъг на плеъра, който ще бъде оправен евентуално. Към ридъра на адобе няма флеш.

Коментар

Така се получи и днес на половинката ми на телефона (Самсунг S 4),беше влязла през фейса да гледа клип в тубата.Рестартирах и фейса (няма навик да затваря приложенията,поне за икономия на батерията ) и клипа тръгна без проблем.
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

Ами тези които ги качват ежедневно, например някакво спортно събитие-не ми ги отваря и това си е, а би трябвало да са нови уж. Одеве в какви ли не сайтове влизах за да видя удара на Григор Димитров да кажем и не става и не става, а все към Вбокс7 препраща. В този сайт и в Ютюба ми дава проблем. А и на компа тези сайтове са ни блокирани в работата и се изнервих много.
                      От къде и как да го сваля този флаш. Под самите клипове понякога имам препратка, ама нямам нищо за сваляне. А пък не смея да е от разни недоказани сайтове. Интересното е, че и в магазина на тела не ми показва адобе флаш плеър.
                      Иначе хронологията, бисквитки и т.н. ги трия постоянно-ежедневно, няма как да е запълнен кеша.
                      Последно редактирано от Dydo; 24-10-14, 10:53.
                      SUV

Коментар

Ами тези които ги качват ежедневно, например някакво спортно събитие-не ми ги отваря и това си е, а би трябвало да са нови уж. Одеве в какви ли не сайтове влизах за да видя удара на Григор Димитров да кажем и не става и не става, а все към Вбокс7 препраща. В този сайт и в Ютюба ми дава проблем. А и на компа тези сайтове са ни блокирани в работата и се изнервих много.
                        От къде и как да го сваля този флаш. Под самите клипове понякога имам препратка, ама нямам нищо за сваляне. А пък не смея да е от разни недоказани сайтове. Интересното е, че и в магазина на тела не ми показва адобе флаш плеър.
                        Иначе хронологията, бисквитки и т.н. ги трия постоянно-ежедневно, няма как да е запълнен кеша.
                        Виж дали в магазина има ютуб или вбокс приложение

Коментар

Трябва да се уточни следното нещо: кои клипове не тръгват? Точно кои? Защото в vbox7 има три вида: такива, които физически се намират в YouTube, такива, които са флаш и такива, които са прекодирани в MP4.
                          ;-)
                          Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                          нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Ами аз така като ги гледам, не мога да разбера от кои са. То махни този проблем с нетръгването, ами понякога на тела ми става черен екрана, все едно съм го изключил. И трябва наистина да го изключа и отново да го включа.........екрана имам предвид, не телефона. Все едно ме изхвърля и забива нещо.
                            Както и да е, ще го преживея.
                            SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X