Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CAT B100

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: CAT B100

Колега пиши отзиви,добре ли се чува,колко държи батерията?Предлагат ми го от виваком по 10 лв на месец и много се чудя,трябва ми телефон който да може да провеждам по 1 час разговори на ден и да не е през ден в зарядното.Преди седмица си взех чисто нова една нокиа 6303 но явно от не ползване,батерията не държи,през ден е в зарядното.

Коментар

Да напиша за първите впечатления от държанието на телефона. Както стана ясно от колегата silverfox ,каквото има качено на телефона това е .Обхвата не се различава от другите телефони , добре се чува . Батерията издържа 5 дена както го взех от магазина, сега съм я заредил и ще видим колко ще държи.За водонепрупоскливост и удароиздържливост не съм го пробвал а нямам намерение да го пробвам умишлено .Ами това е за сега.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колега а по -колко време горе долу говориш на ден,защото 5 дена не е лош резултат ако се говори?

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
          Колега а по -колко време горе долу говориш на ден,защото 5 дена не е лош резултат ако се говори?
          Ами картата е служебна , в момента съм на обект, което значи минимум час на ден.

Коментар

Нов модел,а няма много мнения.Зарибяват ме от виваком,последната им оферта е 6лв. за 24 месеца,телефона на вид ми харесва,функциите които има ме удовлетворяват.Само където няма много мнения за него.

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
              Нов модел,а няма много мнения.Зарибяват ме от виваком,последната им оферта е 6лв. за 24 месеца,телефона на вид ми харесва,функциите които има ме удовлетворяват.Само където няма много мнения за него.
              Малкото функции(екстри)на този телефон,води до малкото мнения!Няма много за коментиране,здрав на удари и прахо устойчив,здрава батерия и един два гевезелъка.Това е според мен.
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                Малкото функции(екстри)на този телефон,води до малкото мнения!Няма много за коментиране,здрав на удари и прахо устойчив,здрава батерия и един два гевезелъка.Това е според мен.
                Много точно казано. След втората зарядка на батерията нещата отидоха към 8-10дена.Това е телефон, ако искаш таблет това не е твоят телефон

Коментар

А таблет не искам,това което искам от телефона е да му държи батерията,да мога да слушам музика през слушалки,фенерче и да ме чуват и чувам добре.Вече почти съм се навил за телефона и след 16-ти този месец може и да го взема.

Коментар

Това, което описваш го има и в Nokia 100 / 101 например. И е доста по-евтин. Можеш да ги сменяш четири пъти годишно в продължение на две години за тия пари...

//EDIT: не да бъда разбран погрешно - сигурен съм, че CAT-а си струва парите просто е добре да си дадеш сметка за разликата в цената и предимствата, които може да има един наистина евтин апарат.
                    Последно редактирано от господин никой; 09-04-14, 09:15. Причина: смислова добавка...

Коментар

Nokia 100 може да е много хубав телефон,но няма как да слушам музика на него,един път да ми се наложи да снимам нещо,няма камера.

Коментар

Не, не се разбрахме - не ти казвам "Купи си nokia", в никакъв случай... Просто отбелязах факта. Камерата на CAT-а не впечатлява с нищо (3.2 mpx от опит знам, че за да снимаш still снимка е добре да имаш поне 5), за музиката... ми... де да знам... наречи ме ръб - предпочитам да си мъкна mp3 плейъра по ред причини...

Коментар

Само да допълнq nokia- 101 освен че може да си слушаш музика (радио) със слушалки има мqсто за карта памет и чете mp3.
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                            Само да допълнq nokia- 101 освен че може да си слушаш музика (радио) със слушалки има мqсто за карта памет и чете mp3.
                            При САТ В100 освен туй може и видео да гледаш

Коментар

<off-topic>
                              На 320*200 предпочитам да не го правя - казвам го без сарказъм. Просто смисъла е нула. Няма да разбереш мъж ли, жена ли е и кой е любовника, кой е сина (особено ако е турски!) и т.н. Не, че много гледам видео така или иначе - в повечето случаи слушам видеотата в youtube, но... това не е телефон за мултимедия. Просто е един чудесен, здрав и практичен телефон... и толкова. Ако ти трябва повече по-добре се ориентирай към нещо друго.
                              </off-topic>

По темата - човека по-горе не каза нищо за видео и съответно не съм го споменал. Като стана въпроса за аудио - Nokia-та е същата пръчка като и CAT-а, но това е съвсем друга тема - ще зачепя съвсем леко за да няма обидени от това, което казах. Ако нямаш отделен аудио процесор, който да ти свири отделно от baseband-а аудиото, по-добре mp3 плейър.

Коментар

Сега се сетих,за въпросната нокиа 101,че единствения мой познат който я притежава.Като си говорим с него си чувам гласа като ехо,и това е единствено с него и въпросната нокиа,при друг не ми се случва.Идеята за за въпросния cat b100 е,че ми харесва на външен вид,споменава се и държи на разговори,като дисплей ми хареса,звъни доста силно(което сегашната ми нокиа 6303 не прави). Смятах,че за 24 месеца ще ми излезе 144лв ако не ми допадне най лесно ще е да го продам и да приключа с марката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X