Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за телефон NGM?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за телефон NGM?

Колеги,някой има ли впечатления от телефоните NGM? На дневен ред ми е смяна на моб. телефон и търся нещо устойчиво на сравнително небрежна(грубичка!) експлоатация. И....търсих,четох...... та така попаднах на телефон/смартфон NGM Explorer. Като комуникационни характеристики не е "върха",но ще ми свърши работа.Обаче......за пръв път чувам за тази марка?!
    Та,затова се чудя дали си струва да давам почти 600лв. за този телефон,защото на такава или малко по-висока може да се намери и нещо на Sony?

От: Мнения за телефон NGM?

Това ми звучи като Катерпилар, Мицубиши, Тойота, Джони Уокър, Балантайнс, Марлборо.
    Такива телефони реално няма , всичко е бай Китай с лого отгоре и цена разбира се.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Колега погледни и Cat B15. Влаго и ударо устойчив е
      Последно редактирано от Preslav Peychev; 28-11-13, 09:26.

Коментар

Re: Мнения за телефон NGM?

Колега, телефона изглежда добре на снимката, моя съвет е - отиди го виж на живо, отвори капачетата и виж дали прилягат плътно, да нямат разминаване, ако ти изглеждат дървени(много пластмасови и криви), въобще не се занимавай.

Не съм го виждал на живо, но по характеристики е с много стар андройд 2.3 и на дали ще види ъпдейт някога, 512MB ROM - много е малко - единственното което не харесвам на тъпия андроид е че, при ъпдейт на системните апп-та не реплейсва оригиналните а ги инсталира наново - съответно тези 512мб ще ги изяде само ъпдейта на системните. На дали ще е проблем ако имаше 16Г ROM но в случая е критично. Сложете му една карта и пробвай как чуваш и как те чуват - поради филтрите за водоустойчивост понякога тези параметри стават критични. Но за толкова пари толкова.

Лично аз, ако си взимам този телефон, веднага бих се замислил за смяна на операционната система с къстъм такава, поддържаща app2sd или нещо подобно. В момента пак можеш да местиш несистемни апп та в СД картата но това не е достатъчно, защото се премества само част от апп то, dalvik cache и data остава на вътрешната памет а те обикновенно са по голями от самото апп (понякога 10 ки пъти).

Телефона би ти вършил работа ако го ползваш само за телефон със стандартните му програмки и някоя друга дребна такава. И ако след оглед ти се стори солидно направен.

Относно Sony - не са удароустойчиви !!!

Коментар

От: Re: Мнения за телефон NGM?

Благодаря за мненията!
          Въпросната марка отпада като вариант. Ще опитам покрай разните промоцийки които вече започват да намеря нещо интересно като цена/качества. Някой от моделите представени като имащи защита срещу намокряне и прах ще ми свърши работа.

Коментар

Погледни корейците, поне са официален внос и с изградена сервизна мрежа. А и не си слагат друго , освен собственото лого.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

samsung xcover 2

Коментар

Коментар

Oт скоро съм с NGM-explorer. Много се чудих какъв ударо и водоустойчив телефон да си взема и накрая се спрях на този и не съжалявам. Телефона е италианско производство, не е китайче. Като качество на изработка е отлично-не изглежда като детска играчка(като някои такива телефони ). Чува се отлично и проблеми не ми е създавал. Като минуси мога да посоча- тежичък е, но пък такъв телефон май няма лек, батерията -не издържа толкова колкото очаквах-2 дни при доста говорене.
                  0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X