Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?

Понякога ми се налага да влизам във форума от смартфона Самсунг Галакси С2. Не мога да отговоря на дадена тема през него, защото като чукна върху "Публикация-бърз отговор" не ми се появява клавиатурата. Защо става тая работа?
    LZ1AIV

От: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?

По какъв начин влизаш във форума? През оригинални браузър ако си може да бъгясва.. Tapatalk е най-доброто приложение за разглеждане на форуми, но струва 4.60лв мисля..
    Аз влизам през Firefox и ми е добре, но му е тегаво.. Влез в апликейшън стора и напиши Tapatalk, ще ти излязат няколко подобни приложения без парички..

Разгледай ги и си харесай нещо..
    https://play.google.com/store/search?q=tapatalk&c=apps

Коментар

IPhone 4S Firefox, влизам и ми работи всичко. Половината време само с телефона съм тук.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тая джаджа "бърз отговор" що ядове ми е докарала при това на компютър - не ми се мисли.

Пробвай:

- Да пишеш в полето, вместо да ползваш бутона "Бърз отговор".

- Или ако имаш двоен клик - просто двоен клик върху "Бърз отговор" за да го прескочиш и да минеш в нормален режим.
        Последно редактирано от Goblin; 16-07-12, 20:29.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

При мен на Galaxy Ace 2 си работи безгрижно с вградения броузър. Изобщо, никакви грижи нямам с форума през телефона. Не съм пускал "мобилната кожа", а влизам през нормалната (освен ако форума не си засича нещо де).
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мда, с вградения браузър работи, а с "Опера"-та не желае. Имаше полза да попитам. Благодаря.
            LZ1AIV

Коментар

Ако си с андроид браузъра,не би трябвало да имаш проблем.Цъкни на празното поле под оранжевата лента където пише 'бърз отговор'
              Препоръчвам ти също да изчистиш кеша.
              П.с.Ще идваш ли в Сливен?
              OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Ясно е, че както Спарки написа, ще се ползва вградения браузър.
                LZ1AIV

Коментар

+1 за Tapatalk. Купих си го и не съжалявам. Над 90% ползвам телефон за форумите.
                  XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Re: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?

Dolphin Browser - Работи много добре, за сега не съм забелязал проблем с форума а и с каквото и да е.
                    Визможно е редактора да не работи добре на мобилните браузъри - то толкова проблеми имаше на нормалните

Коментар

Да задам един въпрос - как стои въпроса с ъплоуда във форума на снимки и видео, директно от мобилен телефон..?!! Аз съм с IPhone 4 и влизам във форума през интернет браузъра на телефона (Safari)! Не ползвам мобилната апликация, защото съм свикнал със стандартния форумен интерфейс и освен, че нямам възможност да качвам снимки видео, други проблеми нямам - направо си лети форума...

Коментар

Re: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?

Това е заради секюритито на ОС - нямаш достъп до локалните файлове. Можеш да използваш тапаталк - казват че ставало.
                        ('написах и много неща за ОС и смарт фоните но ги затрих') - много пари, яки процесори и пак няма каквото ти трябва

Коментар

Потвърждавам за tapatalk, работи идеално. Пиша през него в момента.
                          Иначе влизам и с Опера - мобилният изглед си работи ок.
                          Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                          Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Ами ще го инсталирам това приложение да видим какво ще стане! Хвалят го и на други места между другото...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Ами ще го инсталирам това приложение да видим какво ще стане! Хвалят го и на други места между другото...
                              Имай предвид, че оригиналната версия се плаща. Не знам да има пиратска.
                              Ползвам го за няколко форума и ми е много удобно.
                              Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                              Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X