Понякога ми се налага да влизам във форума от смартфона Самсунг Галакси С2. Не мога да отговоря на дадена тема през него, защото като чукна върху "Публикация-бърз отговор" не ми се появява клавиатурата. Защо става тая работа?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?
Свий
X
-
От: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?
По какъв начин влизаш във форума? През оригинални браузър ако си може да бъгясва.. Tapatalk е най-доброто приложение за разглеждане на форуми, но струва 4.60лв мисля..
Аз влизам през Firefox и ми е добре, но му е тегаво.. Влез в апликейшън стора и напиши Tapatalk, ще ти излязат няколко подобни приложения без парички..
Разгледай ги и си харесай нещо..
https://play.google.com/store/search?q=tapatalk&c=apps
-
IPhone 4S Firefox, влизам и ми работи всичко. Половината време само с телефона съм тук.
Коментар
-
Тая джаджа "бърз отговор" що ядове ми е докарала при това на компютър - не ми се мисли.
Пробвай:
- Да пишеш в полето, вместо да ползваш бутона "Бърз отговор".
- Или ако имаш двоен клик - просто двоен клик върху "Бърз отговор" за да го прескочиш и да минеш в нормален режим.Последно редактирано от Goblin; 16-07-12, 20:29.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
При мен на Galaxy Ace 2 си работи безгрижно с вградения броузър. Изобщо, никакви грижи нямам с форума през телефона. Не съм пускал "мобилната кожа", а влизам през нормалната (освен ако форума не си засича нещо де).Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако си с андроид браузъра,не би трябвало да имаш проблем.Цъкни на празното поле под оранжевата лента където пише 'бърз отговор'
Препоръчвам ти също да изчистиш кеша.
П.с.Ще идваш ли в Сливен?OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора
Коментар
-
Re: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?
Dolphin Browser - Работи много добре, за сега не съм забелязал проблем с форума а и с каквото и да е.
Визможно е редактора да не работи добре на мобилните браузъри - то толкова проблеми имаше на нормалните
Коментар
-
Да задам един въпрос - как стои въпроса с ъплоуда във форума на снимки и видео, директно от мобилен телефон..?!! Аз съм с IPhone 4 и влизам във форума през интернет браузъра на телефона (Safari)! Не ползвам мобилната апликация, защото съм свикнал със стандартния форумен интерфейс и освен, че нямам възможност да качвам снимки видео, други проблеми нямам - направо си лети форума...
Коментар
-
Re: Комуникация с форума през смартфон. Къде бъркам?
Това е заради секюритито на ОС - нямаш достъп до локалните файлове. Можеш да използваш тапаталк - казват че ставало.
('написах и много неща за ОС и смарт фоните но ги затрих') - много пари, яки процесори и пак няма каквото ти трябва
Коментар
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеАми ще го инсталирам това приложение да видим какво ще стане! Хвалят го и на други места между другото...
Ползвам го за няколко форума и ми е много удобно.Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар