Опитвам се да запиша филми DVDrip на обикновен ДВД диск (4,7 ГБ),но всеки път,когато се опитвам да запиша филм с размер над 1,5 ГБ ми изкача съобщение,че не може.Иначе с оригиналнните ДВД-та нямам проблем.Филмите разбира може да се режат със софт,но често ми се е случвало да се развалят по този начин или да се оказва,че звука почва да закъснява.Записвам с Неро .Някой може ли да ме посъветва какво да правя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един въпрос за запис на ДВД
Свий
X
-
От: Един въпрос за запис на ДВД
Избери DVD(UDF) и трябва да изчезне проблемабайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Не трябва да има никъкъв проблем при записване с неро.Щом е двд рип един филм е около 700мб.Спокойно може да запишиш 4 филма.Отваряш nero startsmart.маркираш вида на диска DVD.След това отиваш на икона data под нея се отварят под икони,трябва да кликнеш на Make data disc.от там нататък сигурно знаеш.По този начин записваш файла в такъв формат какъвто си е бил.Ако има някакви проблеми пиши.Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Радвам се че си успял. Предполагам си станал жертва на капризите на Неро когато не хареса дадена партида носители. По-честичко става с двд. Аз имам едни максели за които Неро не ще да чуе, а са супер носители и с други програми ги записвам без проблем.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Ако са зададени коректно настройките, Нерото не се бъзика въобще. Ползвам го от години и единственото, което му е малко кофти е, че е тежко за слабички машини и като тръгне, спира всичко останало."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнениеашампууууима го и на бг и е много елементарна .... бих казал че е много по добра и от нерото
След като минах на Ашампу забравих за всичко друго!!!Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
По принцип за "Windows 7" ползвам вградения софутер (по лиценз на Roxio е все още). Не е капризен и работи за прости неща, като да опечеш на бързо някой ISO образ. За по-сложни неща ползвам една орязана (аз лично я предпочитам) версия на Nero (Essentials) или InfraRecorder, който е напълно безплатен за лична употреба и е под GNU лиценза, ако помня правилно. И с двата софтуера не съм имал проблеми, дори смея да твърдя, че "Essentials" версията на "Nero" е значително по-добра от "пълната".
Коментар
-
На мен пък Неро не винаги ми разпознава презаписваеми ДВД-та, или пък като тръгне да ги трие, трие до някъде и пищи с грешка, дали не може да е от ДВД записвачката, че е старичка вече.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеНа мен пък Неро не винаги ми разпознава презаписваеми ДВД-та, или пък като тръгне да ги трие, трие до някъде и пищи с грешка, дали не може да е от ДВД записвачката, че е старичка вече.Софтуера се разработва от отделен екип от хора и общо взето е написан почти от нулата. Повечето хора реагират като теб, но това си е съвсем друг софтуер. Потърси някакво читаво демо в мрежата - има дори и на руски например.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеАко са зададени коректно настройките, Нерото не се бъзика въобще. Ползвам го от години и единственото, което му е малко кофти е, че е тежко за слабички машини и като тръгне, спира всичко останало.Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Аз съм ползвал всички гореспоменати версии и съм доста доволен. Дават абсолютно всичко, от което се нуждае един юзър-лаик. Бъгове не съм забелязал и са доста лесни за употреба. Просто трябва да четеш....."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар