Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имате ли мнение за Xcarlink?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имате ли мнение за Xcarlink?

Искам да си сложаmp3 четящи устройства в колите,защото оригиналните аудио системи не четат този формат (не мога да понасям радио,защото въртят едно и също и за това искам да си слушам музика по мой избор),а и не ми се разваля интериора със слагането на неоригинално сд,също не ми се занимава и с сд-чейнджъри.Случайно попаднах на сайта http://carlink.hid.bg/ ,където се предлагат такива плеъри работещи с флашка и се третира от заводската система като CD changer.Искам да попитам дали има някой впечатления от подобни плеъри?
    Благодаря

До: Имате ли мнение за Xcarlink?

Работят. Кво повече ти трябва
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Имах подобно,ако е за флашка е ок.За IPOD не - категорично.Чуват се звуците от харда на мп3 плеъра ако е с HDD. Ако е Ipod nano, примерно, никакви грижи.Moето се връзваше към CD changer буксата,разпознава го като CD changer и някои модели позволяват и избиране на команди... Съвета ми е да пробваш преди да купиш.
      Моето беше Blaupunkt Ipod adaptor за Blaupunkt стерео и не бях доволен за Ipoda.
      Пътят е целта.

Коментар

Повечето подобни устройства имат ограничения за брой директории, имена на директориите и брой файлове във всяка. Виж конкретния модел как е и прецени дали те устройва.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Повечето подобни устройства имат ограничения за брой директории, имена на директориите и брой файлове във всяка. Виж конкретния модел как е и прецени дали те устройва.
          Инфото ти е леко грешно и подвеждащо

Ограниченията са:
          - Броят папки е равен на броя на поддръжаните дискове от оригиналния сд ченджър (логично, нали)
          - имената на папките са (обикновено) цд01 до цд99
          - броят на файловете (песните) в дадена папка е неограничен, просто след 99 (което зависи от плеъра) номерът на песента не се визуализира коректно.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Инфото ти е леко грешно и подвеждащо

Ограниченията са:
            - Броят папки е равен на броя на поддръжаните дискове от оригиналния сд ченджър (логично, нали)
            - имената на папките са (обикновено) цд01 до цд99
            - броят на файловете (песните) в дадена папка е неограничен, просто след 99 (което зависи от плеъра) номерът на песента не се визуализира коректно.
            ОК, съгласих се. Инфото ми е много грешно и изключително подвеждащо. Няма никакви ограничения. Устройството поддържа директории с произволно име и брой и с произволен брой файлове във всяка.
            Така по-добре ли е?

Относно логичните заключения...
            Всеки има собствени такива. За теб може да е логично, за питащия може и да не е. Нищо де, това не е важно, а може и да е подвеждащо...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ми ще ходя да си взема такова следващата седмица да пробвам и ще експерементирам с тия пусти папки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X