Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за разархивиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Програма за разархивиране

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
    Както е предложил kania ползвай програмката Izarc. Тя е универсална и отваря почти всички познати формати формати за архивиране освен това в последните версии поддържа и 7zip формата при архивиране, а и не на последно място автора (Иван Захариев) е българин
    Подкрепям това предложение. С тази програма съм от години и съм много доволен

Коментар

Първоначално публикуван от kepetrov Преглед на мнение
      Winrar-а дори и без да го активираш си работи добре. След 40-я ден започва с дразнещото съобщение, което иска да го активираш, но програмата си работи след затварянето му. Няма нищо вярно с това, което казва пича по-горе за това, че това не е било легално. Всяка trail версия на програма е легална, било то и winrar.
      Пича по-горе продължава да твърди че не си в час!
      За домашна употреба никой на никого няма да направи проблем, но WinRAR си се продава в България, има си дилър и използването му в офиси е абсолютно нелегално. Преди да заблудиш още някого прочети какво пише в EULA му!
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Аз също съм за IZArc, поддържа следните видове файлови формати:

7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO

Има и интерфейс на БГ.
        Също така и portable версия "IZArc2Go".
        [B]Land Rover Discovery 300 tdi , 1995[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Странно! При мен WinRAR не работи. Трябва ми разархивиране на някои файлове. За архивиране може и да работи - не съм пробвал, но не ми и трябва.
          Ще пробвам предложените.
          Да не би версията ти да е доста стара понякога доста стари версии нямат възможност да отварят файлове архивирани с по-нови версии!
          Изтегли я от официалния сайт .http://www.rarlab.com/download.php Има и БГ версия .
          Иначе програмата си работи както бе описано по горе затваряш лицензното споразумение и можеш да работиш без проблем .А за разархивиране дори не се появява никакво съобщение ако цъкнеш с десен миши бутон върху файла и от падащото меню избираш необходимата ти опция!
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
            Пича по-горе продължава да твърди че не си в час!
            За домашна употреба никой на никого няма да направи проблем, но WinRAR си се продава в България, има си дилър и използването му в офиси е абсолютно нелегално. Преди да заблудиш още някого прочети какво пише в EULA му!
            Н е мога да разбера,какво ви интересува дали е безплатна или платена версиярта, щом я има в нета качена значи е безплатна.И на мен постоянно ми пищи че трябва да се закупи но дане сам луд,но има хоря сякакви някой дори си копуват и уиноуса, те от това печелят и програмистите.
            0 8 76 36 8 542

Коментар

Мен ме вълнува, защото всичкият ми софтуер в офиса е легален. Дал съм маса пари за него и накрая да ме олепят за някаква такава глупост си е грехота.
              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                Н е мога да разбера,какво ви интересува дали е безплатна или платена версиярта, щом я има в нета качена значи е безплатна.И на мен постоянно ми пищи че трябва да се закупи но дане сам луд,но има хоря сякакви някой дори си копуват и уиноуса, те от това печелят и програмистите.
                Не си прав колега, и аз мислех като тебе допреди няколко години
                В къщи и двата лаптопа са купени с легална ОС, освен това съм си купил и антивирусна (Nod32). Приятелката ми се занимава с тях, не я знам к,ва архивираща програма ползва (май 7-Zip). Няма да обяснявам защо даваме пари за легален Win, приятелката ми с тези компютри си изкарва хляба, че и салама (програмистка е).

Така че в това отношение подкрепям Стас

Абе що си мисля, че тая тема вече се поизчерпа?
                Има достатъчно споменати архивиращи програми, вече е въпрос на личен избор кой коя да ползва

Останете със здраве!
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X