Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цветен принтер + Windows 7 Pro. Как да изключа цветния печат?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цветен принтер + Windows 7 Pro. Как да изключа цветния печат?

Принер: HP Color LaserJet CP1515n, включен на USB-то, и едновременно вързан в мрежата през мрежовия си порт.

Пуснал съм "Print in grayscale" в драивъра, обаче продължава да ми печата изображенията, използвайки цветните тонери. Самите изображения са си черно-бели, но не ползва само черния тонер, а всичките цветни.

На XP тоя проблем го нямаше. Като печатам през мрежата от лаптопа си, който е с Windows XP Pro, всичко е наред и ползва само черен тонер.

Та, къде да бърникна? Рових се къде ли не, но не намирам такава опция, освен споменатата "Print in grayscale", с която не мога да постигна нужния ефект.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Цветен принтер + Windows 7 Pro. Как да изключа цветния печат?

Спам:
    сигурен съм, че сивото ти е великолепно. Дали принтера би ползвал и черния тонер ако го накараш да печати безцветно?
    LZ1AIV

Коментар

Оправих го. Чатих си с техническата им поддръжка, и всичко се оправи.

Бях свалил най-новите драйвери от сайта им. Просто това не работи в PCL6 драивера, а само в PCL5. Вече печати само с черния тонер.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
        Спам:
        сигурен съм, че сивото ти е великолепно. Дали принтера би ползвал и черния тонер ако го накараш да печати безцветно?
        Скъпи са, мамка им. Гледам да ги позлвам само като ми трябват. А в 99% от случаите не ми трябват.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Скъпи са, мамка им. Гледам да ги позлвам само като ми трябват. А в 99% от случаите не ми трябват.
          Я раздуй за дривера, че съм на същия набоден, ама с Канон. Какъв им е проблема, Виндовски или на принтера.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Я раздуй за дривера, че съм на същия набоден, ама с Канон. Какъв им е проблема, Виндовски или на принтера.
            Значи, в сайта им имаше драйвер за PCL6 и драйвър за PCL5. Тоя за PCL6, според думите на мацката, не бил "full featured", и затова тая настройка не работела. Тоя за PCL5 обаче си има всичко, и всичко му работи.

По инерция сложиш PCL6-цата, понеже на XP-то си бях сложил пак PCL6-цата, и отделно PostScript, като единия бях настроил за цветен печат, а другия за черно-бял.

PostScript драйвер за Windows 7 обаче няма засега. Има само двата изброени. Сега ги сложих и двата, единия за цветно, а другия за черно бяало, като единия е вързан директно през USB-то, а другия - през локалната мрежа. Принтера си има и мрежова функция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X