Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за DJVU File

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Програма за DJVU File

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    ДЛЛ нямаш работа да го отваряш
    Какъв точно е проблемът?
    Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Продължавам да търся начин за отваряне на .dll файлове.
    длл е динамична библиотека
    Няма какво да му отваряш ако не си програмист.
    Така и не каза какъв е точно проблемът.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

DLL файловете по принцип си ги отглежда инсталиращата програма. Те не са нещо за отваряне, а модули от програмата. Ако имаш такъв и трябва да правиш нещо с него, максимума е да трябва да го поставиш в подходящата директория.

Коментар

Не знам къде да го поставям. Става дума за виртуален музикален инструмент. Копирам софтуера от диска и искам да го инсталирам и да си свиря...Да де, ама Бил Гейтс започва да ме разпитва с коя програма.
        .dll e разширение, но това не пречи, файла за който се отнася да не се отваря. Та въпросният Гейтс ми предлага безплатна програма за сканиране на грешки, която щяла да ми помогне да отворя файла. Свалям програмата, сканирам грешките и до там. Когато следва отваряне, линк към платена програма.

П.П. Прегледах целия диск. Няма нищо водещо към инсталиране на софтуера.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не знам къде да го поставям. Става дума за виртуален музикален инструмент. Копирам софтуера от диска и искам да го инсталирам и да си свиря...Да де, ама Бил Гейтс започва да ме разпитва с коя програма.
          .dll e разширение, но това не пречи, файла за който се отнася да не се отваря. Та въпросният Гейтс ми предлага безплатна програма за сканиране на грешки, която щяла да ми помогне да отворя файла. Свалям програмата, сканирам грешките и до там. Когато следва отваряне, линк към платена програма.

П.П. Прегледах целия диск. Няма нищо водещо към инсталиране на софтуера.
          дай да го видим този диск
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Снимка ли?

Коментар

Снимка ли?
              Снимка се прави, като натиснеш бутона PrtSc - PrintScreen
              Горе дясно. После отваряш Paint оттам Edit->Paste

А това с длл-ите сигурно са семпли или някакви музикални модули(инструменти) за някаква програма. Кажи коя е програмата да видим какви са навиците и плъгините.

Коментар

Това добре, но не ми е ясно какво да снимам. А и като натисна бутона няма никаква реакция.

Коментар

Човек, програмите за стартиране в windows са само .exe и .msi файлове (и др. но това са подробности)! Каквото и да си взимал от тоя диск, ако е само един .dll файл - не е никаква програма за никаква музика...

Явно не можеш да разбереш разликата защото тъпия windows по подразбиране скрива разширенията на файловете и ако не си го оправиш, не виждаш какъв файл се мъчиш да отваряш и гадаеш само по иконата...

Tools->Folder Options->View и на всичко, което започва с "Hide" му махаш отметките без да обръщаш внимание на смърдежите на уина!

A PrtScr бутона ти прави снимка на екрана така както го виждаш и правилно няма реакция каквато очакваш!
                  Човека го е написал - просто натискаш PtrScr един път, отваряш един Paint и му даваш PASTE!
                  После го запиши като снимка и го метни тука да видим, че и на мен ми стана любопитно!
                  Последно редактирано от Pacific; 26-02-10, 09:22.

Коментар

Пускам диска, отварям последователно и в края стигам до:

Ако на диска има нещо за автоматично отваряне, защо не го прави?

Коментар

Това ли е всичко на тоя диск? Това на първата снимка ли е главната директория на диска? Не виждам програма никъде, обаче мисля, че това което ти трябва може да го намериш тук:

http://www.opensound.com/download.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X