Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся някой колега,който може да програмира на Pascal

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся някой колега,който може да програмира на Pascal

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
    ... то на изпита се е видяло,че ще ни къса ,но поне заверка да взема
    Както казал старият професор:

Колеги, аз съм вашият преподавател, с част от вас се виждаме за пръв път, въпреки, че е края на семестъра. И като ви гледам такива млади, жизнени, красиви, пълни с живот, си ви представям като прекрасни цветя. И в мен изниква желанието да късам, късам, късам, ...

Коментар

Някои закриват ловния сезон ,а в университетите сега започва
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
        ...Малък жокер:Виж лекциите за кръгово свързани списъци...
        Тук е описан подобен проблем.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Моля да изтриете темата или заключите!!!

Имам вече курсовата

[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да бе, ще трием. Заверката минава, резилът остава.

Коментар

Аз него вземам за резил
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Аз него вземам за резил
                Това е и страшното.

Коментар

Едно нещо като не можеш да го направиш сядаш и го научаваш(тъпо,но упорито),отиваш да ти го обяснят(да ама никой неиска),накрая като не можеш си плащаш като поп.

До сега съм нямал проблем с нищо,но се съгласи,че цял семестър да ти преподават паскал ,и казват (на цялата група)че нищо не знаете, и за капак да го иска (курсовата ) на чисто С.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Едно нещо като не можеш да го направиш сядаш и го научаваш(тъпо,но упорито),отиваш да ти го обяснят(да ама никой неиска),накрая като не можеш си плащаш като поп.

До сега съм нямал проблем с нищо,но се съгласи,че цял семестър да ти преподават паскал ,и казват (на цялата група)че нищо не знаете, и за капак да го иска (курсовата ) на чисто С.
                    От девет кладенеца вода за това, че езикът ти е проблема, а от първия ти постинг личи, че алгоритъма не можеш да съставиш. И в първия отговор съм ти го намекнал.

Поне да беше видял колко са разликите между C и Pascal - включително в нета ще намериш програми, които превеждат от единия на другия, и то прости програми, защото двата езика са близнаци.

Не е и да няма откъде да го научиш - да беше бъчварство, да се чудиш от кого, а то програмиране - интернетът е пълен.

Резил е, и то голям.

Коментар

Имам ги програмите (транслаторите)
                      Не ми се спори за глупости отървах кожата и това е най- важното за мене.
                      А пък от кладенци можем да стигнем чак и до водни помпи да разливаме
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ех колега как резилиш ТУ-София... Как не те е срам?

П.С. В курсовете които аз водя ще се постарая да не можеш да минеш метър така

Коментар

ТУ-София е център за създаване именно на такива като него
                          за повечето преподаватели е напълно излишно някой да научава нещо, има и изключения

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                            ТУ-София е център за създаване именно на такива като него...
                            Само там да беше...

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                              ТУ-София е център за създаване именно на такива като него
                              за повечето преподаватели е напълно излишно някой да научава нещо, има и изключения
                              Така е в цяла България, а най-странното е, че ефектът е право пропорционален на таксите, които се плащат, т.е. колкото повече пари даваш, толкова повече се скатаваш. Е, както каза има и изключения...

Процесът започна 2001г. и в момента се довършва от министър Игнатов. Всичко се корени, естествено, в парите. Главен виновник и катализатор на рухването на традициите в образованието ни беше законът на Даниел Вълчев за финансиране на ВУЗ-овете. Плаща се на "бройка студенти" (наричани още "бройлери"), а не за качество. От там и ВУЗ-овете желаят бройки студенти и не им дреме за качество. Преподавателите са принудени да не си вършат добре работата... Съвсем друг е въпросът колко могат

Тъжно обобщение за vanko4x4: не се притеснявай юнак - няма как да не вземеш заверка или да не завършиш, ако ще и да не си написал и един ред код в следването си. Ще те късат, късат, късат и накрая ще минеш (иначе вече няма да носиш пари). Лично обаче ти препоръчвам да правиш именно обратното - направи всичко възможно да изтискаш колкото се може повече знания от преподавателите си. В противен случай си загубил 4 години от живота си за нищо...

Коментар

Опа, извинявам се - сега прочетох дискусията внимателно и разбрах, че човекът не е от ТУ-София, а от Русе... Жалко - няма да ми "попадне в ръчичките"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X