Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Logitech Harmony - наблюдения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Logitech Harmony - наблюдения?

Някой ползва ли дистанционно управление от тази серия? Да речем 515 и по-нови. В моя случай ще ми трябва и PS3 адаптор.

Възнамерявам да намаля броя на дистанционните и да инвестирам в едно от тези.

Споделете впечатления, ако имате такива.

До: logitech harmony - наблюдения?

Аз от известно време ползвам китайско. Може и да се обучава по оригиналното всеки клавиш. Доволен съм. А взех китайско, понеже по времето, когато го купувах, тия на Logitech и подобни бяха луди пари. Сега гледам са слезли на земята.

Доволен ще останеш. Но в началото ще имаш един период, в който ще трябва да му свикнеш, а и ще си поиграеш малко с настройките, додето уцелиш "твоите".
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: logitech harmony - наблюдения?

Току що поръчах едно, заедно с адаптор за плейстейшъна...

Ще дам отзиви скоро. Изглежда много добре и хубавото е че през USB си правиш настройките през компа!

Коментар

До: Logitech Harmony - наблюдения?

Много е добро!

Най-много се радвам на възможността да се запаметяват комбинации - например "гледай тв", при които дистанционното включва телевизора, аудио ресивъра и приемника на сателита в съответния режим! Много съм доволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X