Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита на ТВ от достъп на деца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защита на ТВ от достъп на деца

ИМАМ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Купих преди време телевизор Samsung, обаче не съобразих като го избирах да питам дали има защита срещу деца. Та молбата ми е ако някой е имал такъв проблем и е намерил някакво решение да го сподели, че сина ми е като болен на тема ТВ, а тия идиоти от телевизиите, търсейке по-голяма гледаемост респективно печалби от реклами, пускат само изродски филмчета, след които детето сънува кошмари. Да не говорим че с тия реклами на 10 г е с промит напълно мозък и не разсъждава въобще като го питат какво да яде - просто фаща първата реклама в главата и е готов с избора. Та така. Сега съм в процес на търсене на устройство което да вградя вътре и да има контрол на досктъпа. Има готови в магазините за аларми но са скъпи и прекалено сложни и много над възможностите на детето да го преодолее. Така че по простите решения са за предпочитане. Имам една идея с рид контакт и магнит и реле, ама ще се радвам ако някой предложи нещо по издържано технически на достъпна цена.
    Предварително благодаря
    Поздрави
    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Ский телевизора в гардероба и го заключи
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не става! Пробвах ма не се събира!
      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Да ти услужа с флекс а???
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Чакай бе, сички сегашни телевизори имат заключване с парола. Виж хубаво в инструкцията.

Коментар

Абе тоя няма, кво ли не правих, къде ли не ръчках в нета, няма и няма. По едно време ми текна да сменя процесора от друг самсунг с подобна защита с процесора от моя, ама не съм сигурен дали ще стане или дали ще трява да купувам два нови телевизора.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Да бе, нов телевизор ...
              А! Виж питай Дисем! Сигурно има някоя частично мъртва аларма. Едно нормално отворено реле на кой да е изпълнителен изход на алармата, дистанционното в джоба и край. Релета имам да ти дам.

Коментар

До: Защита на ТВ от достъп на деца

Знам, че темата е стара, но ми хрумна нещо...
                Тук в Бургас гледам по магазините за електронни части разни комплекти за дистанционно управление, подобно на авто-алармите. Струват 50-на лева. Имат малък предавател, който стои при "отговорника" и е с кодирана връзка. Приемникът има вградени релета, които могат да се програмират какво да правят ... Нещо такова ...

Коментар

Направи още едно прекъсване на антенния кабел, така, че без него да не стига кабела до ТВ. Като не искаш да се гледа - вадиш парчето кабел и толкова. Просто, евтино и ефективно, стига синът ти да не е разбирач.

Коментар

Абе то ся децата нали знаеш че се раждат с две висшета. Нашия е същия. Като факт, беше успял да намери кодовете за достъп на сателита. А проблема с ТВ го реших като сложих едно секретно ключе на ТВ(2лв), и сега като искаме да гледаме, отключвам ТВ, в другото време е заключен. Иначе с тая психо война която ни водят от телевизиите, децата ни олигофренясват на 10-12г.
                    ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X