Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ползвате ли видеорегистратор в колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Видеорегистратора който спря да ми работи е - Q-STAR LE7 - 2К 1296P, купуван е от форума от колега ( Търговски партньори ) през 2018г и вече е на 8 години, което значи че този китаец е работил повече от отлично за 8 години, проблема му е дребен според мен, не чете картата с памет, слагах друга пак не ще, не знам какво друго да погледна, освен да успея някак да изчистя порта за картата в случай че се е натрупала мръсотия и да не прави контакт, работи с микро карта с памет и цепнатината е много малка а с игла не смея да бръкна да не прецакам повече порта ако е от него.

Ето и регистратора, за 8 години изглежда все още и външно в безупречно състояние, оптиката между другото е от истинско стъкло, възхитен съм от китаеца:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6249.jpg Прегледи:0 Размер:472.2 КБ ID:7031081

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6250.jpg Прегледи:0 Размер:381.7 КБ ID:7031082

Коментар

• MFr
      MFr коментира
      Редактиране на коментар
      Пробвай с карта с по-малка памет. Регистраторът е стар и може да не поддържа големи карти. Другото е форматирането, сам ли си го прави, или ти предварително?

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Картата е 64GB клас 10, extreme, форматирана е на самия регистратор

Някой знае ли за кражба на видеорегистратор от кола? Знам за хора, които ги монтират пред огледалото за обратно виждане, някакви други шашми и ги държат постоянно в колите. Аз моите не смея. Хем най-дълго задържалата се HP 800g e малка, закачена е под огледалото - почти не се вижда отвън, лепнал съм ѝ парченце изолирбанд да скрия надписите по нея, само едно малко "оче" (обектива) се вижда и пак оставя ли колата някъде за по-дълго, свалям я.
    Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

Повечето от тия техники са доста недомислени.
      Нещо предвидено за употреба в автомобил, се захранва през ЮСБ, с адаптер, а не директно от 12 волта.
      Дисплеят повече разсейва и пречи, особено нощно време, отколкото да има някаква смислена функция.
      Запис на SD карта? XXI век, когато SSD дискове се продават и в супермаркетите.
      И куп други такива...

Важното е да е шаренко и с тъч...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дисплеят е полезен, защото показва дали камерата работи и какво точно хваща в кадър (не предния капак или небето например, ако се е нещо килнала след попадане на колата в дупка на пътя). Обикновено дисплеят се самоизключва след 20-на секунди и се активира като го пипнеш пак за толкова време, зависи от настройките, може и постоянно да си го направиш да е включен. Има две-три иконки на него - да маркираш записа като неизтриваем при презаписване като свърши мястото в картата, да пуснеш/спреш звукозапис и още някакви екстри.
        Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©

Коментар

Ето полезно инфо къде КАТ препоръчва да се монтира видеорегистратор:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.png Прегледи:0 Размер:415.2 КБ ID:7031110

Коментар

1. Чипът, отговорен за... квото там, е Ambarella A7 - 2010г.
            2. Сензорът е OV4689 - 2013г.
            3. С Li-Ion батерия е

Просто си е дърта. Чудеса не се очакват. На тъмно е много по-зле от камера с IMX322, който сам по себе си също е безнадеждно дърт - 2016г. През тия 10 години са се случили 5 нови поколения сензори от Sony, с 5 пъти увеличена чувствителност. Това последното за последните 10-ина години направи бизнеса с фотоапарати доста по-трудно занимание - телефонът ми на тъмно вижда много по-добре от човек и много по-добре от фороапаратите за по няколко хиляди лева от преди 15 години.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              Viofo A329, двуканална (предна и задна)

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              Спарки, сега видях за този модел подробно ревю в тубата, сериозна работа е, кристален образ по тъмно, определено бие Garmin по екстри...

Откъде си го купувал и на каква цена, гледам тук : https://www.citytel.bg/p/videoregist...fo-a329s-2-ch/
              Последно редактирано от Еделвайс; 15-03-26, 16:34.

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              В dualsim е с 10 евро надолу.

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
            Ето полезно инфо къде КАТ препоръчва да се монтира видеорегистратор:
            Глупостакис на търкалякис. И тия ветър ги вее на бела кобила...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Моите и двата са такива, работят над 10г. Може би защото съм ги купувал от Европа . Не ги свалям
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7793.jpeg
Прегледи:69
Размер:203.0 КБ
ID:7031132

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.

Зареждам...
              X