Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на авто аларма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на авто аларма

Здравейте, искам да сложа аларма на джипа. Целта е минимална защита (ако иска някой да го задигне ще го направи, все пак се крадът много по-скъпи и модерни коли, без никакъв проблем) и да мога да контролирам централното заключване от дистанционно. Питането ми е за читав сервиз в рамките на София и около нея или пък около Враца (просто пътя ми е горе-долу еднакъв), където да сложа алармата и каква да е тя, като бюджета ми е до 300 лева с монтажа.
    Последно редактирано от kronen; 01-06-25, 04:21.

Аларма не ти трябва. Направи си централното с дистанционно и монтирай скрит прекъсвач някъде, да не могат да я запалят.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Баш.

ПП Какъв е тоя джип без дистанционно. По спомен, май само на Нивата нямах дистанционно. ...91г.

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      За джипове не знам, но VW до към 2000 г масово без дистанционно.

Първоначално публикуван от kronen Преглед на мнение
    ...Целта е минимална защита (ако иска някой да го задигне ще го направи, все пак се крадът много по-скъпи и модерни коли, без никакъв проблем)...
    Поредната глупост повтаряна в "нета" до безкрай...
    То и битови кражби стават, но никой не си оставя жилището отключено, "щото нямало смисъл да се заключва"...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Не позна. Дома е винаги отключено. ...точно "щото няма смисъл..."

Тези евтини китайски аларми с цена под 300 лв са безсмислени, най-много да ти направи проблем, и да не можеш сам да запалиш.Преди години бях монтирал на един бус, алармата се включваше при гръмотевици, беше подлудила охраната на паркинга.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
      Аларма не ти трябва. Направи си централното с дистанционно и монтирай скрит прекъсвач някъде, да не могат да я запалят.
      През прехода работата ми беше такава, че почти всички мутри на високо ниво в София минаваха през нас. Попитах един известен тогава автоджамбазин, имал ли е случай на невъзможна кражба. Нямам, но една поръчкова хонда ни разказа играта. Три дни собственика си я паркира пред блока, а ние не можем да я запалим. И?. И на четвъртия я натоварихме на репатрак.

Коментар

• Asen Kushlev
        Asen Kushlev коментира
        Редактиране на коментар
        Точно за това аларма не му трабва, ако толкова има мерак едно ключе да откаже аматьорите. За по-упорити ти си посочил начина.

Джипа си има дистанционно на единия от ключовете, просто е счупено. Вместо да правя нови дистанционни, бях решил да дам малко пари отгоре и да си сложа аларма и да ползвам тези на алармата, това ми беше идеята.

Коментар

Първоначално публикуван от kronen Преглед на мнение
        Джипа си има дистанционно на единия от ключовете, просто е счупено. Вместо да правя нови дистанционни, бях решил да дам малко пари отгоре и да си сложа аларма и да ползвам тези на алармата, това ми беше идеята.
        Иди да ти сменят достанционното и не се занимавай с глупости тогава.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
          Иди да ти сменят достанционното и не се занимавай с глупости тогава.
          Днес имах ходене до София, така че питах на две места. На едното ми искаха 50 лева да преместят дистанционното в нова кутийка, а на второто ми искаха по 80 лева на дистанционно, като не били сигурни че ще работят. За мен, темата е изчерпана, благодаря на всички отзовали се.

Коментар

Имаше една БГ фирма от Пловдив, която правеха автомобилни аларми. Марката им май беше Валкор и ако не се лъжа това им е сайта https://lesibg.com/. Обаче нещо не виждам аларми за коли вътре.. Обади се и питай. Алармите бяха повече от добри!
            Only after the last tree has been cut down,
            Only after the last river has been poisoned,
            Only after the last fish has been caught,
            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X