Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна стъкло Oneplus 6

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Смяна стъкло Oneplus 6

    Та брат ми си понатрошил малко телефона и ми го хвърли заедно с едно резервно стъкло. Само дето като гледам клипчетата как се сменя стъклото, по вероятно е да го потроша https://www.youtube.com/watch?v=MoZan53zXJg от 6:30 нататък е самото отделяне на стъклото. Другото е че и задния панел е на паяжина и ако тръгна да го свалям може да се счупи.
    Та въпроса е, някой да може да смени само стъклото или единствения вариант е нови дисплей и нов заден панел, което почва да ми се струва излишно предвид цената на резервните части. Иначе телефона работи перфектно и е доста бърз.
    "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

  • #2
    Единствения ми опит с друг телефон беше катастрофа. Дисплея мисля че се сменяше лесно,но стъклото след половин час мъка го насолих. Сигурно си имат специални инструменти и чалъми хорицата дето го вършат това.
    Sent from my Nokia s fenerche

    Коментар


    • #3
      Оо не! Забрави! За смяна само на стъкло се изисква специала техника - вакуум камера, УВ лепило, подгревна плоча и много опит.
      Но виж - смяна на дисплей ( комплект дисплей+тъч_стъкло ) е нещо, което почти всеки потребител може да извърши стига да не е с две ръце завряни в гз.

      Коментар


      • #4
        Мерси, колеги, и аз до там стигнах. Само дето цените на дисплеите не ми харесват и май няма смисъл. А иначе на пича от клипа добре му се получи, ама не знам това кой пореден телефон му е
        "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

        Коментар


        • #5
          Преди години като ме беше натиснала кинтонемията (не че ме е пуснала де )
          с комплект тип "млад телефоноремонторивач" от алито успях да сменя само тъча. Още си работи телефона като рутер се ползва 24/7
          ​​​

          Коментар


          • #6
            Ами не знам какво толкова му се чудиш - дисплей от братята китайцие е 40-70 евракис, телефон втора ръка е 350 лева. За харизан телефон, едни 100-150 лева за дисплей са добра инвестиция... особено ако и ще го ползваш.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X