Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Play Station Portable

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Play Station Portable

Здравейте .. първо искам да се извиня ако съм объркал раздела нека модераторите да преместят темата ако е необходимо.

Така имам няколко въпроса относно конзолата. Купих я от магазина но незнам нищо за нея. Искам да ми обясните как мога да играя тея пиратски игри, откъде мога да си закупя карта с памет, каква е тя и с колко ГБ може да работи нормално PSPто? Интересува ме също като съм я купил от Испания дали ще мога да хващам българския интернет като си дойда в бг? Мерси предварително..

П.С- ако може да дадете някаква друга полезна информация ще съм много благодарен
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

До: Play Station Portable

Интернета ти е на wireless, и ще го ловиш от всяка точка където имаш достъп до безжичен нет, независимо дали си в Испания или зад Полярния кръг. Това не е gsm.

Що се отнася до разкодирането - не знам дали в този форум ще намериш чак толкова информация. Със сигурност информация на испански и на английски в нета няма да липсва.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

до колкото знам, могат да се разкодират само някои версии на софтуера, като downgrade не може да се прави. Дали твоята версия може да работи с пиратски дискове - трябва да провериш в мрежата. Аз лично не се занимавах с разкодиране - купих в мрежата за 50 лева 15 диска с игри и засега децата не ме занимават ...... Иначе в магазина са доста скъпи дисковете нови наистина..... КОлкото за wireles-а goblin го е казал, нямам какво да добавя....

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Интернета ти е на wireless, и ще го ловиш от всяка точка където имаш достъп до безжичен нет, независимо дали си в Испания или зад Полярния кръг. Това не е gsm.

Що се отнася до разкодирането - не знам дали в този форум ще намериш чак толкова информация. Със сигурност информация на испански и на английски в нета няма да липсва.

А откаде мога да разбера къде има wireless връзка?

Коментар

Отиваш в настройките на PSP-то (мисля че беше в Network) и търсиш Wireless. Ако засече мрежа - ще ти я покаже в списъка. Ако не е кодирана - ще можеш да се закачиш без парола. Друг е въпросът че по принцип е малко невъзпитано да ползваш чужда безжична мрежа само задето собственикът не е знаел как да си сложи парола. А и много от безплатните всъщност нямат интернет зад тях а са разни зле конфигурирани компютри с безжични карти.

В Европа има доста места където си има съвсем легитимни безжични мрежи, които по принцип са означени с "Free Wireless" и подобни. По някои магистрални бензиностанции например, по кафенета, университети и прочие. По принцип ако си тръгнал "на риба" за безплатен безжичен нет най-успешно ще намериш такъв край големите книжарници или около университетите и/или студентски градчета.

Коментар

В България безплатен безжичен интернет колкото искаш... Из големите градове има едва ли не във всяко второ кафе или кръчма, в някои от по-големите бензиностанции(включително тези извън градовете), край хотелите , отделно има цели градинки и паркове покрити с такъв, а по морето се срещат дори и плажове .
            Обаче противно на останалата част от Европа, баш по университетите и книжарниците, трудно ще намериш...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

PSP-тo трябва да се хакне, за да се играят пиратски игри,който се свалят от нета.
              Само че има малък проблем- а именно,че все още не са успели да хакнат новото PSP (надявам се твойто да е от новите,ако е от старите имам предвид PSP 1000-2000 няма проблем да се направи) Ако искаш пиши на лично ще ти помогна с каквото мога!

Коментар

Хм мерси много на Goblin и на останалите за информацията. jalil писах ти ЛС. В събота ще ви кажа повече подробности за ПСПто тогава ще дойдат ени чичковци и ще ми го донесат на ръце до нас, търсих информация за да бъда по подготвен и дане го гледам като НЛО

Коментар

Едно хлапе в квартала има PSP, като много време не можеха да го хакнат. Видях го преди няколко дни с ново PSP /абсолютно същото, като старото/. Каза, че видял сметката на старото /искали за ремонт 120 лв/ и купили това за 150 кинта/втора ръка/ , като то си било хакнато. Не знам какъв модел е твоето, но ако е като неговото вече ги хакват доста успешно. Ще го питам за инфо ако не ти помогнат по-бързо колегите. Иначе за игрите напълно вярно. Момчето казва - "Влизам си в Замунда. Търса iso формат игри и не знам още къв, свалям го, от там на картата и почвам да играя".
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Е добре а някой знае ли колко струва това хакване и дали си заслужава ?

Коментар

чипа се монтира за около 120 лв , играеш със игри свалени от нета , в торентите е пълно с такива
                      AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от Fish Hawk Преглед на мнение
                        чипа се монтира за около 120 лв , играеш със игри свалени от нета , в торентите е пълно с такива
                        леле 120 лева аз за по малко го взех чисто нов...

Коментар

Не съм сигурен че чипът е задължителен. Това е ако искаш мързелив висш пилотаж. Иначе може да се хакне само с firmware, в гугъл го има по принцип.

Коментар

Във Vbox7 с ключова дума PSP на трета страница има тема или по скоро съвет как да се хакне.

Коментар

А някой пробвал ли го е това в вбокса дето го има и откъде могат да се вземат такива батерия и карта с памет?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X