Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Залеза на първия радиопредавател във България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

https://youtu.be/XjR3BEc9ZNw?si=k3igwwpIUkHkwVmT
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:93_big.jpg
Прегледи:320
Размер:23.2 КБ
ID:6986274 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10_big.jpg
Прегледи:319
Размер:44.8 КБ
ID:6986275 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pad_16.jpg
Прегледи:326
Размер:556.5 КБ
ID:6986276
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

От последните дни

https://youtu.be/nHWAYZXN2L8?si=8NyImwS44vfl0qHz

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          зад сградата някаква уредба на 110 кв ли е имало?

• gy6ter
          gy6ter коментира
          Редактиране на коментар
          Резервирана,два входа,Н-схема,два трафа (единия го нямаше,другия изключен)110/11кV и беше под напрежение преди петилетка.

Последния път беше под товар Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2025-02-13-21-02-56-806_com.android.chrome.jpg
Прегледи:213
Размер:232.4 КБ
ID:6988577

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Преди 3-4 години, ако не се лъжа, електропровода на 110кВ си беше снаден на стълбовете, и съоръженията на п/ст. Сухозем обезточени (тя май е била на сляпо отклонение). На видеото вероятно са някакви остатъци. Аз така и не съм ходил в тази подстанция, свързочния батальон да са имали някакви ВЧ уредби, телемеханика от там не сме имали никога.

Тези съоръжения навсякъде по света след края на експлоатационния им живот ги правят музейни експонати и пак носят пари .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Да, ама при нас е по-лесно да се затрият. Откъде такава мисъл за туристическа атракция. Лапането на момента е най-важното. Тук таме се поуесдтиха, покрай разни европроекти, но по-скоро изключения...

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          То едното не пречи на другото . Понеже съм израснал около около радиостанцията над Вакарел та малко от малко и знам историята . Такива антени на Телефункен с нашата бяха останали 3 в света . Едната е в САЩ другата в Унгария . Пазят си ги в идеално състояние и водят туристи около тях. Всяка антена независимо че визуално изглеждат еднакви е различна . Всяка е проектирана за особеностите на мястото на което ще се монтира и е уникат сама по себе си . Колеги от силовата електроника на ТУ са ми казвали че до ден днешен не могат да си обяснят как и с каква методика през 1937 година германците са определили къде трябва да е антената че да покрива не само цяла България ами и до средата повечето съседни държави . Само заради това тиквата трябва да го обесят за топките .

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Тези съоръжения навсякъде по света след края на експлоатационния им живот ги правят музейни експонати и пак носят пари .
        И колко народ ще иде да гледа соц-простотия на къра?
        Без никакви атракции наоколо?
        Ще пътуват натам, ще гледат и после обратно - сериозно ли???

Ей унищожиха я тая България мръсниците - всечки знаем за ЗАГОВОРА срещу България и Българите, ей!!!
        Такива, честни, умни и работливи, ама НА - заговор международен срещу нас, нали?

тия дето има световен заговор срещу тях си имат 'медицинско название' - знаете ли го?

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Да, ти определено си имаш "медицинско название". Това го разбрахме няколко пъти.

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Ей унищожиха я тая България мръсниците - всечки знаем за ЗАГОВОРА срещу България и Българите, ей!!!
        Такива, честни, умни и работливи, ама НА - заговор международен срещу нас, нали?

тия дето има световен заговор срещу тях си имат 'медицинско название' - знаете ли го?
        Не може ако не се изсереш навсякъде а ? Даже и в теми в които нямаш дори и най бегла представа за какво става въпрос ! Какъв социализъм те гони през 1937 година ?

Коментар

Аз бих дал 5лв за вход и 3лв за синът ми(непълнолетен),то вече всичко онлайн аман ще станем пишман...
          Новата генерация да запали огън,гледа първо в ютуба видео какво трябва да направи...не ми трябва такъв син в къщата.
          5-6 клас настройвах антената в къщи да гледам TV5 май беше,френска телевизия и беше УАУ

Коментар

Първоначално публикуван от vwbeetle Преглед на мнение

Аз бих дал 5лв за вход и 3лв за синът ми(непълнолетен),то вече всичко онлайн аман ще станем пишман...
            Новата генерация да запали огън,гледа първо в ютуба видео какво трябва да направи...не ми трябва такъв син в къщата.
            5-6 клас настройвах антената в къщи да гледам TV5 май беше,френска телевизия и беше УАУ
            именно - с тези пари как да се плащат заплати и осигуровки на персонал?
            Как да се покриват разходи - ток, вода, сот, интернет ?
            Горе - долу 6-8000 лв месец , че и повече с 'първоначалния разход'.

иначе: "унищожиха я тая държава построена от бай Тошо" си е добър начин да идентифицираш когнитивно предизвиканите индивиди

Коментар

Не може ако не се изсереш навсякъде а ? Даже и в теми в които нямаш дори и най бегла представа за какво става въпрос ! Какъв социализъм те гони през 1937 година ?
              Чичко, как 1974г може да стане 1937г..... освен в съзнанието Ви ?

Коментар

Чичко, как 1974г може да стане 1937г..... освен в съзнанието Ви ?
                Що първо не се поинтересуваш за какво става въпрос преди да пишеш в теми и за неща от които нямаш никаква представа ? https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...80%D0%B5%D0%BB

Коментар

Що първо не се поинтересуваш за какво става въпрос преди да пишеш в теми и за неща от които нямаш никаква представа ? https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...80%D0%B5%D0%BB
                  Не знам как РПЦ ПЪДАРСКО станА "Предавател Вакарел" - но съм те признал за добър разказвач на вицове.
                  Не знам какво пиеш - ама "Наздраве"!

Коментар

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Пак се измъкваш като пръдня от гащи ! Погледни заглавието на темата и първия пост ! Прочети ги хубаво и пак ще си говорим . Ако не можеш да четеш аз вина нямам .

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  За съжаление,финансовите интереси са над всичко.Защо нурс продава ,или са се оказали по далновидни Така или иначе,всичко опира до пари.Така както закриха РТЦ ПЪДАРСКО

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30634796.html
                  Това какво е ???

Коментар

• BatGeorgeone
                    BatGeorgeone коментира
                    Редактиране на коментар
                    Станьо,
                    Що се хабиш на халост.
                    Игнор листата и готово

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    За толкова години ще ми е първия . Ама явно ще се наложи .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X