Е чак три коли,обаче за радиостанция и гсм няма проблем,тази зима ходихме с един бус на ски и 4000км си слушахме с едно такова и никаде не е заглъхвало освен ако не попаднеш на радио с точно същата честота
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГОЛЯМА СГОДА (MP3 FM Modulator)
Свий
X
-
До: ГОЛЯМА СГОДА (MP3 FM Modulator)
И аз имам такава джаджа......вече година! Не ми е правила проблеми при преминаване под високото напрежение!? Случва се да има страничен шум ако на дадената честота ( и ли в близост на нея) има радиопредаване......ама за това има и бутони да смениш честотата! Лечно аз съм много доволен! За 45лв. + една СД кара ( стара 1гегабайтова...вече ненужна) си реших проблема с музиката и апашите! Закакво ми е скъпа музика......да я мисля само ниакои да не разбие колата заради нея!
Коментар
-
От: ГОЛЯМА СГОДА (MP3 FM Modulator)
Здравейте, да изтупаме прахта от темата. Сега да ви споделя моя проблем, автомобилът ми е Сеат Ибиза 2000 година, тези с големия дисплей
Може би както и другите собственици на такъв автомобил ме мъчи трудната инсталация на радио с изход за USB, пробвах въпросния трансмитер, но при мен има доста смущения, има вариант за рязане на панела или поставяне на една чудесия дето я разпознава като CD changer, но има USB вход. За жалост тези две опции са бая скъпички.
След проучване стигнах до този вариант, та въпроса ми е някой пробвал ли го и дали е доволен
Лопата - друг солдата!!!
Коментар
-
От 7г ползвам трансмитер в колата с 2GB памет. Няма никакви смущения като работи на 104.6. Моят има голям избор от честоти, струваше 50лв от Get.bg . Същевременно дори да превключвам на други честоти на радиото не ги смущава. Изобщо не го вадя от запалката, освен когато му сменям музиката.
Коментар
-
Ще бробвам да видим, моето е Нео за 10 лв ама то горе долу май всички за еднакви.Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнениеОт 7г ползвам трансмитер в колата с 2GB памет. Няма никакви смущения като работи на 104.6. Моят има голям избор от честоти, струваше 50лв от Get.bg . Същевременно дори да превключвам на други честоти на радиото не ги смущава. Изобщо не го вадя от запалката, освен когато му сменям музиката.
Не знам, май няма, а ако има къде да го търся?Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеТуй, твоето чудо, няма ли си AUX IN вход?
Отзад на радиото предполагам, да май има, но не знам как точно би станала врътката и не съм много сигурен, но май радиото ако го вържа към CD-то не го разпознава.Последно редактирано от O.K; 24-12-13, 11:38.Лопата - друг солдата!!!
Коментар
-
Ако правилно съм разпознал модела, това трябва да е сервизния менюъл - http://avtoru.org/_files/magnitola/S...AT%20IBIZA.pdf
Според разпиновката на буксата, AUX IN няма. Това е лоша новина, тъй като ако имаше, проблемът ти се решаваше веднага.
В момента имаш следните варианти - емулатор на CD ( гледам в ибей имаш избор, примерно - http://www.ebay.com/itm/Digital-CD-E...-/150976286316 ), оригинален чейнджър ( втора ръка от ибей идва горе-долу колкото емулатора ) и преработка на самия юнит ( запояване на вход за външен аналогов сигнал през линията на касетата ).
Първите две ще ти стъпят на около 100на лева, а последният вариант - според колкото се спазариш с майстора. Също така за първия и третия вариант ще ти трябва втори източник на сигнал - мп3 плеър, телефон...
Коментар
-
Благодаря ти колега! Сега ще помисля дали да е тва нещо дето го разпознава като CD changer, но си има има изход за USB или да режа панела.Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеАко правилно съм разпознал модела, това трябва да е сервизния менюъл - http://avtoru.org/_files/magnitola/S...AT%20IBIZA.pdf
Според разпиновката на буксата, AUX IN няма. Това е лоша новина, тъй като ако имаше, проблемът ти се решаваше веднага.
В момента имаш следните варианти - емулатор на CD ( гледам в ибей имаш избор, примерно - http://www.ebay.com/itm/Digital-CD-E...-/150976286316 ), оригинален чейнджър ( втора ръка от ибей идва горе-долу колкото емулатора ) и преработка на самия юнит ( запояване на вход за външен аналогов сигнал през линията на касетата ).
Първите две ще ти стъпят на около 100на лева, а последният вариант - според колкото се спазариш с майстора. Също така за първия и третия вариант ще ти трябва втори източник на сигнал - мп3 плеър, телефон...
Днес пробвах разни честоти с трансмитера, но на абсолютно всички, където няма станция има силен статичен шум, може би проблема е от радиото.Лопата - друг солдата!!!
Коментар
-
Аз ползвам ФМ трансмитер за 9лв и съм много доволен. Няма смущения и е добър вариант за мене. Оригиналния панел на радиото се връзва с интериора и смяната не е вариант за мене.
Може би е проблема в самия трансмитер. При мене се чува както и радиото. В града си слушам предимно радио, трансмитера го ползвам предимно, където няма радио сигнал.
Ако съм в населено място със сигнал с честота блиска до тази на предаваната от трансмитера се чуват смущения. Варианта е смяна на честотата на предаване.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар