Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Internet explorer 7 script грешки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Internet explorer 7 script грешки.

Накратко - дава ми купища скрипт грешки. Във форумните страници - също. И в работата съм с него, а нямам проблем. Ровичках из интернет, ама нищо не намирам за проблема. Някой да знае нещо по въпроса? Екраните, които излизат като описание на грешката за празни - няма Line, и т.н. Всичко е празно. Много други хора явно имат същия проблем, но не мога да намеря решение.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Internet explorer 7 script грешки.

Борих го, борих, не го преборих и... инсталирах IE8.

Сега всичко е ОК.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нещо друго ще да е било бъгаво... Аз ползвах на лаптопа година и нещо ИЕ7 и единствения проблем, дето ми е давал 2-3 пъти е зациклянето и неконтролируемо отваряне на нови прозорци. И това се е случвало само когато съм имал отворен пдф с Адоб рийдъра едновременно. И на ХП-то Адоба ми прави някакви бъгове, та май проблема е от него.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Еми тъпото е че в работата и вкъщи съм кажи-речи с един и същи софтуер.

Ама, карай. Вече си реших проблема.

Като се ровичках из нета, видях че страшно много хора имат същия проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X