Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Връзка на IPod радиото на колата???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Връзка на IPod радиото на колата???

Подариха ни IPod от Америка. До тук добре. Ама сега искам да си свържа уреда с радиото на колата и да мога да слушам мъзика от него. Проблема е , че АйПода има кабел за връзка, но на радиото на колата/ Grand Cherokee 96, с оригинално радио/ няма букса за приемане на звука. В колата има усилвател за чейнджър който е под задната седалка. Какво може да се направи по въпроса, без да сменям радиото. Може ли да се извади отделно тоя вход за звук към радиото или към усилвателя.
    Да прощавате колеги, ако питам глупости, ама не разбирам много от тези неща.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

До: Връзка на IPod радиото на колата???

Виж това тук:
    http://digitalen.org/item73&comments
    Нещо такова ти трябва...
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
      Виж това тук:
      http://digitalen.org/item73&comments
      Нещо такова ти трябва...
      Имам един трансмитер, който се включва в запалката на колата и чрез радиото си слушам MP3. Той, обаче въпреки, че е с неограничен диапазон на честотите,не е много добро решение. Намесват се понякога и радиостанции, в зависимост в коя част на страната си. Трябва да го пренастройваш........и прочее. Затова идеята ми беше дали чрез усилвателя, или чрез самото радио няма как да се намери вход за IPod-a, въпреки , че такъв изход няма на панела?
      Благодаря за съвета , все пак.
      Поздрави!!!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
      "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
        Имам един трансмитер, който се включва в запалката на колата и чрез радиото си слушам MP3. Той, обаче въпреки, че е с неограничен диапазон на честотите,не е много добро решение. Намесват се понякога и радиостанции, в зависимост в коя част на страната си. Трябва да го пренастройваш........и прочее. Затова идеята ми беше дали чрез усилвателя, или чрез самото радио няма как да се намери вход за IPod-a, въпреки , че такъв изход няма на панела?
        Благодаря за съвета , все пак.
        Поздрави!!!
        Усилвателя само крайно стъпало ли е? Имам идея как да се направи, но трябва да погледна на живо. Аз съм в кв. Борово и за съжаление сега съм в невъзможност да карам (дискова херния). Та ако имаш път наоколо - 0877 517965 Пенчо

Коментар

Имам касетка,която се слага в гнездото на касетофона,със стерео жак за IPODa.Ако ти върши работа,имаш я.Ако си в СФ безплатно,извън СФ,куриера е твой
          Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X