Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Iphone 3G!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Iphone 3G!!!

Вече Iphone 3G се предлага и от Глобул, какви са ви впечетленията ! става ли за navigetion ? бива ли изобщо ? става ли за Offroad ?или има по добър вариант.?
    ще се радвам за вашето компетентно мнение .

До: Iphone 3G!!!

Аз имах предишният модел, но покрай него доста се ровех из форуми за тези машинки. Доколкото знам няма за момента читава навигация за него, да не говорим за Garmin XT и OFRM...
    Ако не се лъжа, заради идиотски ограничения от Apple за забрана на навигация в реално време и завой по завой, преди време зарязаха разработването на Igo. А хората дори бяха измислили WiFi GPS приемник и ползването на Safari браузъра за визуализация на картата (пак заради малоумното ограничение за ползването на Bluetooth-а само за Hansfree-та).
    Та тези и редица други глупости ме отказаха от ползването на Айфона и се върнах към "добрия" стар Уиндоус
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

И аз видях рекламите на Iphone 3G...Нещо много късно се появи според мен Някой може ли да напише предлаганата цена? Според мен на нарастващата конкуренция на постоянно излизащите нови модели на Nokia, HTC, Samsung и т.н. мисля, че много трудно ще успеят да пробият на пазара.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
        И аз видях рекламите на Iphone 3G...Нещо много късно се появи според мен Някой може ли да напише предлаганата цена? Според мен на нарастващата конкуренция на постоянно излизащите нови модели на Nokia, HTC, Samsung и т.н. мисля, че много трудно ще успеят да пробият на пазара.
        Абонаментна програма Включени MB на месец 250 MB 500 MB 750 MB Включени минути за разговори в мрежата на GLOBUL на месец 100 мин. 125 мин. 150 мин. Включени SMS съобщения в мрежата на GLOBUL на месец 25 SMS 50 SMS 75 SMS Цена на MB след изчерпване на включените 0.10 лв. Цена на изпратен SMS към всички национални мобилни мрежи след изчерпване на включените 0.14 лв. Цена за разговори към мрежата на GLOBUL след изчерпване на включените минути и към други национални мобилни и фиксирани мрежи / на минута 0.32 лв. Месечна такса 14.90 лв. 19.90 лв. 24.90 лв.
        iPhone 3G
        черен 8GB 869 лв. 839 лв. 819 лв. iPhone 3G
        черен 16GB 1 029 лв. 1 009 лв. 979 лв

Коментар

Незнам ама цената е наистиан висока и както каза колегата дали всичките програми са възможни да ползване или не, четох някъде че възнамеряват да ги поскат свободно ама кога незнам,

Коментар

За навигация не става щото трябва да гледаш непрекъснато картата ( гугъл мапс ) картата не е лоша защото ти показва коя улица е двупосочна и коя еднопосочна... гармин притежателите знаят колко е неприятно стрелкичките да ги няма.

С новия софтуер на апъл 3.0 обещават доста неща сред който нормален bluetooth !! copy&paste което си е невероятно постижение

Телефона от глобул е заключен.
            Телефона няма сменяема батерия - поне в България не могат да извършат тази операция.

както се досетихте съм нокияфен

Но трябва да призная, че за браузване е невероятно удобен.
            Лесно се драска задната страна а стане ли това изглежда меко казано кофти.
            Камерата е сравнително добра ... с много уговорки.
            е те това е ако желаеш телефон с които да си сигурен, че ще говориш и няма да те е страх да го изцапаш с кал, намокриш, изпереш и други екстремни условия не е това телефона.
            Но в движение да си цъкаш любимите сайтове е екстра.

Коментар

Първоначално публикуван от nick_todorov Преглед на мнение
              Аз имах предишният модел, но покрай него доста се ровех из форуми за тези машинки. Доколкото знам няма за момента читава навигация за него, да не говорим за Garmin XT и OFRM...
              Ако не се лъжа, заради идиотски ограничения от Apple за забрана на навигация в реално време и завой по завой, преди време зарязаха разработването на Igo. А хората дори бяха измислили WiFi GPS приемник и ползването на Safari браузъра за визуализация на картата (пак заради малоумното ограничение за ползването на Bluetooth-а само за Hansfree-та).
              Та тези и редица други глупости ме отказаха от ползването на Айфона и се върнах към "добрия" стар Уиндоус
              Е не можели да се хакне нещо тоя Айпфон?
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Е не можели да се хакне нещо тоя Айпфон?
                Може разбира се, то без тази операция е съвсем безполезен
                Всичко, което описах е за отключен телефон...но дори и тогава е много далеко от истинска навигация.

Работата е там, че легалните разработчици на софтуер трябва да продават приложенията си през AppStore на Itunes. А там важат правилата и ограниченията на Apple - няма как Garmin, Tomtom, Igo и т.н. да пуснат навигация отговаряща на това. Просто Apple искат да се ползват само онлайн карти и да се прави трафик...като Google Maps.
                От друга страна, за хакнатите телефони с отключен достъп до файловата система (щото той стандартно и това не го може...) има възможност за качване и на неодобрен от Apple софтуер.
                Ама хич не ги виждам Garmin или друг голям играч, да тръгне да се занимава с подобни не дотам легални действия - едно е някой неизвестен любител програмист да напише програмка, друго е голяма фирма като Garmin - не й мърда съдебното решаване на проблема.
                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Може разбира се, то без тази операция е съвсем безполезен
                  Всичко, което описах е за отключен телефон...но дори и тогава е много далеко от истинска навигация.

Работата е там, че легалните разработчици на софтуер трябва да продават приложенията си през AppStore на Itunes. А там важат правилата и ограниченията на Apple - няма как Garmin, Tomtom, Igo и т.н. да пуснат навигация отговаряща на това. Просто Apple искат да се ползват само онлайн карти и да се прави трафик...като Google Maps.
                  Напълно съм съглсен! И според мен такива телефони са най-голямата "набутвация" за навигация! За 10 ползвания на картите му и плащаш още един телефон... Макар че както написах сигурно по някое време Iphone ще трябва да се пречупят, както се пречупиха Blackberry, защото те губят когато на техния телефон не може да се качи Garmin, TomTom,Igo и т.н, а на конкуренцията Nokia, HTC, Samsung и т.н. може. А като виждам и цената, на която се продава виобще не ги виждам. За пример новата Nokia 5800 Xpressmusic вече може да се купи под 600лв , Е71 около 500лв, HTC Touch cruise - 700лв, Samsung i900 Omnia около 1000лв

както се досетихте съм нокияфен
                  Аз също ..

Междудругото 3G има ли приложение в България .

Поздрави,

Коментар

Междудругото 3G има ли приложение в България .
                    Има уникално приложение - да си гледаш Big Brother на телефона.
                    А иначе се ползува при мобилния интернет, гледам предлагат операторите разни устройства и пакети за месечно потребление, ама много дървени цени държат за сега.

Коментар

Нека някой от САЩ каже, но мисля че там вече е под 400 долара - 8 гб. В БГ както винаги всичко идва късно и скъпо, сякаш взимаме най-високите заплати. Направо не ги проумявам тия неща как стават. И как може една част в Англия да струва 1600 лв, а същата в БГ 4000 - явно ги карат с камили от там. Дано някои вносители скоро сложат край на тази спекула.

Мнението ми е по-скоро общо, не само за този продукт. Един познат щеше да си взима преди няколко седмици в Англия. Ще го питам ако е взел, какво мисли.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                        Има уникално приложение - да си гледаш Big Brother на телефона.
                        А иначе се ползува при мобилния интернет, гледам предлагат операторите разни устройства и пакети за месечно потребление, ама много дървени цени държат за сега.
                        Е щом ще мога да гледам Big Brother, тогава задължително си го купувам. Тъкмо и ЕсиМеСи ще се пращат едновременно, както беше написала една колежка ...Когато зададох въпросът, идеята ми беше да извлеча мааалко информация за това какво е 3G, защото нещо май съвсем започвам да изоставам с новите технологиите Остарявам ли? ... Нещо съм чувал, че това е нов начин за предаване на информация ама ... Тук в България разработено ли е? Имали почва у нас? Какво представлява и т.н ...

П.П.: Ако смятате, че е оффтопик да отворя друга тема

Поздрави,

Коментар

3G идва от Third Generation (мрежа от 3-то поколение). Предлага се и от 3-те ни оператора.
                          Позволява видео разговори, по-бърз интернет достъп и т.н.
                          Цените при него обаче са други...

P.S. Батерията на телефона при включено 3G пада поне 2 пъти по-бързо.
                          Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

P.S. Батерията на телефона при включено 3G пада поне 2 пъти по-бързо.
                            Защото постоянно търси мрежа. Не е много добро покритието на 3G, особено извън София.
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                              Нека някой от САЩ каже, но мисля че там вече е под 400 долара ....

Ей сега ще ви го кажа. Взех го преди около година. Май тъкмо ги бяха пуснали. Като подписах 2 годишен договор, платих нещо от рода на $ 250.00 за телефона. По $ 30.00 на месец за интернет. Лимит няма, мога да си ръчкам колкото искам.

Никога не съм се втелявал от разни играчки, всичките ми телефони тук са стрували по половин резервоар бензин и си вършеха идеална работа. Това го взех, защото редовно ми се случва да пристигна в чужд град с лодка и ми трябва да наема кола, да викна такси, търсиш адрес, марина, magazin... Каквото и да е го намирам за 5 минути. Проверявам си прогнозата за времето, известява ме за получени емейли. Карам ли колата, ползвам Гармин, по лесно е. Iphone има трафик, много готинко нещо. Батерията не държи много- то това важи за всички цветни играчки с, които се влиза в интернет. Имах една стара Нокиа, черно бяла, държеше по седмица. И се налагаше да звъня на жената да ми търси такси в 3 сутринта и да резервира коли под наем.

Не мога да го сравня с нищо друго, просто не съм ползвал нищо подобно на това преди. Ако трябва да си го взема сега, не бих се поколебал.

Трябва много да ми е нужен в БГ, да му работят всичките тези газарии и да правя много пари за да дам 1000 кинта за играчката.
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X