Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TV антена за автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TV антена за автомобил

Търся ТВ антена за автомобил по възможност за външно монтиране ще я ползвам за камион за предочитане да е със усилвател.Ако някои има идея откаде може да се купи такова нещо може да пише и на stanimir.k19732abv.bg или на скаип Stanimir Kamenov.Благодаря предварително

До: TV антена за автомобил

Антени се предлагат много модели на пазара, но дали вършат работа е друг въпрос. На Pioneer съм гледал такава но струваше 199лв(с вграден усилвател). Но и евтина и скъпа да е не очаквай да хващаш на всякъде с добър сигнал особено ако си в движение.

Коментар

До: TV антена за автомобил

Аз ползвам вътрешна антена с усилвател - залепена на предното стъкло.
      Може да се каже че съм доволен - без нея не се лови почти нищо. В София хващам БТВ, Канал 1, Нова ТВ, ТВ2, но има смущения и прекъсва - предполагам че е от сградите, тролеите, радиостанциите на такситата и какво ли още не...
      Извън населените места обаче е бетон, хваща се много добре и без прекъсвания (стига да не си в планината де).
      Купих си я от сервиза/автомивка в София, Дружба - на разклона на Искърско шосе и стария път за летището, на ъгъла преди бензиностанцията на Петрол. Преди една година струваше 160 лв. с монтажа, сегага предполагам че ще са и по евтини.
      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X