Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауди А3 - настройка на радиоприемник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауди А3 - настройка на радиоприемник

Здравейте
    Имате ли представа откъде може да се намери ръководство за работа с вграден радиоприемник на Ауди А3, модел 2001
    Предварително благодаря
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

До: Ауди А3 - настройка на радиоприемник

Порови се тук, може да откриеш нещо:
    http://automn.ru/audi-a3/audi-535-10...42.m_id2-.html

Коментар

Благодаря ти Това е наистина ценна насока. Аз самия стигнах до виртуално ръководство с аналогично съдържание, но тук не се упоменава най-елементарната последователност от действия за настройка на станциите радиоприемника. Иначе има указания за кодиране, разкодиране и пр. функции, които обаче не са от ежедневната експлоатация на радиото....
      LZ1EMS

Коментар

При 90% от радиоприемниците със стрелките настройваш станцията (честотата) и след това натискаш и задържаш по-дълго от 5 сек. бутона под който номер искаш да е запомниш, звука заглъхва за момент или се чува "бип" и готово Ако имаш "меню" или "моде" и надписи на дисплея обикновенно по него се "ходи" или с натискането му после със стрелки или с последователно натискане докато на дисплея излезе това което търсиш. запаметяването (примерно ниво на бас) е или с отделен бутон (ако има "мемори" или "сторе") или повторно натискане на "меню"....ама ако не намериш инструкция и пуснеш една снимка твоето точно как изглежда ще ни е по лесно.....в най-лошия вариянт трябва да ми се дотъркаляш (с колата естествено) и с чукО и майката...
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря, ще опитам да не използвам чук
          LZ1EMS

Коментар

При някои автомобили, съм попадал и на варианта за натискане на копчето 2 пъти. Задържаш няколко секунди, след което започва да мига станцията и ако до 3 секунди натиснеш пак. същото номерче, запаметяваш. Но това ми се е случвало на Американски машини. За Ауди, трябва да стане само със задържане.

Ако имаш други проблеми, снимай с кое радио си и ще ти помогна он-лайн...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X