Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся термопредпазители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся термопредпазители

Провери ли в Комет и Електронинвест ? Кажи на колко градуса и колко броя , ако не намериш да се разтърся виждал съм такива , но не помня къде .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Гордо нямат. И в Квазер, и навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Знам. Обаче се тресях от студ, хич и не разбрах къде какво закъсих от всичките батерийки, и сега два бушона са мъртви. Те ти евро - нато, в лабораториите на БАН ръцете ти посиняват от студ и затова гориш платки. Да им ..., у кухите мозъци.
        Ако големите акумулатори верно не ти трябват, кажи цена, че тука имам два мъртви за смяна.
        Не ми трябват. Ще ти ги дам, не искам пари - самият аз честно съм си ги откраднал.

За бушоните - слагай стопяеми. На литиевите батерии им се стапя сепаратора като ги сгрееш достатъчно, на никел-всякаквите можеш да сложиш стопяем бушон.

И имай предвид, че литиевите елементи са 50/50 с + или - на чашката. Това също може да е причина, а в БАН знаем какво е. Затва научната ми кариера свърши преди 10г.

Коментар

Литиеви са. Проверих ги за полярност, има сихас, да ги ... у номерата и тях.
          Ясно Къде да мина да ги взема?

Коментар

Утре са ме зафичнали на летището. Но към обяд ще се върна и ще съм около НДК. Ако си някъде около 7км може да се видим. Имаше ти някъде из форума телефона, моя също. Ще взема акумулаторите да се возят в таралясника.

Възражения?

Гледам язовирния народ се е засилил към червената къща. Ти?

Коментар

Ммм ... По идея в 13,30 трябва да съм в МЕИ-то, после на VІІІ километър. Ако ти се ходи в тая Червена къща - ще дойда там.
              0877-15-52-75
              Последно редактирано от Стефан; 27-11-08, 00:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Ммм ... По идея в 13,30 трябва да съм в МЕИ-то, после на VІІІ километър. Ако ти се ходи в тая Червена къща - ще дойда там.
                Звъня утре и се разбираме.

Коментар

Купувал съм от магазините за рез.части за домакински уреди.Има ги и в повечето адаптери.
                  0+

Коментар

Стефаней!

Поради липса на сведения за твой телефонен номер и разместване на моя план, остава за Червената Къща. Аз съм на 0878605583 и 0898433799

Коментар

Ясно. Ще дойда.
                      Точно отгоре го пише 0877-15-52-75

Никъде няма нищо свястно. Значи вече търся бракувани лаптопски литиеви акумулатори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X