Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фотоапарат Панасоник - съвет?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фотоапарат Панасоник - съвет?

Ще купувам фотоапарат PANASONIC DMC-LS80E-K .Това успях да харесам за бюджет около 200лв.Струва ли си?Някои модели нямат звук на видеоклипа-това най-много наклони везните.Около 4 часа сравнявам разни апарати и всичките еднакви само фирмите различни...Може да предложите и нещо друго.Преди време имах Практика DCZ 4 и ми вършеше работа ама взе та падна и сега ....нов!
    Благодаря предварително за съветите!!!
    Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

До: Фотоапарат Панасоник - съвет?

От този клас бих изключил само "Samsung" и "noname shits"...

Коментар

За съжаление не мога да ти кажа нищо за този фотоапарат , обаче пък за около 200 лв (дори е по-евтин) мога да ти препоръчам Canon PowerShot A470 (даже го има в 4 цвята ) - според мене доста доволен ще останеш от таз сапунерка
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Благодаря за мненията!!! Купих Панасоника, пък бъдещето ще покаже...снимките!

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение
          Благодаря за мненията!!! Купих Панасоника, пък бъдещето ще покаже...снимките!
          Честито, какви са ти впечатленията?

Коментар

Общо взето добри .Ако взема за база Практикато коятао имах не намирам особенно големи разлики. Примерно на Практиката излизаха много по добри макроснимки.За сметка на това Панасоника има по ясно увеличение/пояснявам- при мах3 оптично увеличение и на двата апарата на Панасоника се виждат далечни обекти много по-ясно но това мисля се дължи на по-голямата матрица; 4мп.Практика срещу 8мп. на Панасоника/ Панасоника има доста повече готови настройки /портрет,звезди,хора,луна и мн.други / Видеоклипа е със звук 30 и 10 фр/с.Имам 2гигабайта памет на отделна карта/не е с комплекта/ и може да снима 23 или 70мин. но на всеки 15 минути трябва да започва нов клип.Все още не съм му свикнал но работя по въпроса. Питай ако те интересува нещо по-конкретно или да го сравниме с нещо !

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение
              ...
              Мерси за инфото. Просто се чудя какво да си взема и за това исках да знам какви са ти впечатленията.

Коментар

Ето тук съм щракал на воля но без никакъв професионален опит.Ей така каквото излезе!
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46188

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X