Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиостанция за 1х2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиостанция за 1х2

здравейте,

бях се загубил малко в снега, но най-после намерих пътеката и се докопах до компютър.

та ... имам едно питане: за колегите с 4х4 не е проблем да си комуникират с ръчни радиостанцийки, но бих искал да знам дали съществува нещо като 'хендс фрии' решение за моторджии, което да е достъпно на българския пазар. нещо, което да ми е на ушите (и пред устата, предполагам) под каската и да се включва/изключва интелигентно или ръчно.

и разбира се ... честотата и дължината (разстоянието) имат значение.

със сигорност знам че повечето модели на АЛАН имат
    WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Всички по-сериозни радиостанции имат и такъв кит към тях...
      VPetrov.photography

Коментар

Не е точно това, което търсите, но има една много готина каска с BLUETOOTH на Моторола с вградено безжично
        хендсфри; Време на разговори до 5 ч. Време на готовност до 100 ч, малко над 300 лв. струваше, но май вече не се продава в Германос
        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

мисля че дори и най обикновените модели вървят със хендсфри.поне миналата седмица в техномаркет и метро беше така.имат и гласово активиране което е според мен е много подходящо за мотор
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Че защо само за мотор? Комутатора винаги е бил необходимо зло а не удобство, щом гласовото включване вече е измислено, какво по-хубаво?
            А тия гарнитури монтират ли се в каската или се нахлузват на главата, а отгоре тенекиената шапка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X