Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за ELITE SX-45TMS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за ELITE SX-45TMS

Искам да си купя DVD/ MP3 за колата и да има Bluetooth и евентуално USB .
    Като се разрових в нета се спрях на ELITE SX-45TMS
    http://www.esell-bg.com/product_info.php?cPath=36_57&products_id=382&osCsid=d25768a93512baecc7fa5e9036a60a7f

Някой имали наблюдения на този модел или близки до него ?
    Питам защото самата фирма ELITE е доста екзотична и предполагам качеството и не е на добро ниво.

Или ако може да ми препоръчате някой модел за кола с тези екстри но под 1000лв
    [COLOR=darkred]Veritas vos liberabit
    [COLOR=blue]LZ1LPK[/COLOR] , A1(Rh-)
    [/COLOR]

До: Мнение за ELITE SX-45TMS

Екзотичните фирми ВИНАГИ предлагат екзотични "удоволствия" приблизително след изтичане на гаранцията. "Старите чанти" пък знаят цената на парите и дават това, за което си платил. Не, че не са възможни случайни попадения, различни от горното, но поне аз не знам такива. При мръсотията /прахоляк и особено цигарен дим/, която поема звуковата система на колата, ДВД-то ще е с ограничен живот, що се отнася до стабилната работа. Предлагам ти да се лишиш от възможността да гледаш телевизия и да останеш само на вариант CD, четящо MP3.

Коментар

Я виж тази сметка:
      СД/мр3 блутут Pioneer P65BT - 300 лв. http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2955
      ДВД/ДивХ/МР3 и т.н. плеър с USB и SD card reader. Управлява мемори донгъл или HD. Вградени аналогов И цифров ТВ тунер. - 300 лв. http://www.dietz.biz/artikeldetails....000#1000000000
      7" монитор с тъчскреен, управляващ ДВД-то. Висока резолюция!!! Вградени инфрачервени предаватели за безжични слушалки - 220 лв. http://www.dietz.biz/artikeldetails....000#1000000000

Тотал 820 лв. за качествена, маркова техника.

Коментар

Елит са българска фирма, не мога да си спомня в Пловдив или във Варна беше цеха... не, че лобирам за тях - просто обяснявам, че няма нищо екзотично в тях - използват стари патенти на когото набарат. Като качество бяха много, ама много зле в началото (преди около 3-4 години) - всеки 5-6 на 10 устройства дефектираха до месец. Сега са чувствително по-добре! Данните са субективни (от сервиз) и не могат да бъдат 100% обективни! Лично аз имам приятел, който ползва mp3 плейър и DVD от тях и е доволен. Като цяло - ако става въпрос за нещо по-просто (например mp3 плеъра, който по същество е един AC '97 кодек плюс чип за памета) - ок, ако е за high tech играчки... по-добре изпитани марки!

Коментар

И аз искам да сложа DVD, което да чете MP3. По този начин, ще мога да имам повече музика върху един диск. Ако някое пък DVD , може да декодира и FLAC формат, цена няма да има.Видео въобще не ми трябва , не съм фен, но имам мнооого музика. Не знам това ЕЛИТ-че дали прави тези неща .
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            И аз искам да сложа DVD, което да чете MP3. По този начин, ще мога да имам повече музика върху един диск. Ако някое пък DVD , може да декодира и FLAC формат, цена няма да има.Видео въобще не ми трябва , не съм фен, но имам мнооого музика. Не знам това ЕЛИТ-че дали прави тези неща .
            За теб имам това: http://www.jvc.bg/product.php?id=KD-DV5302E

Цена 260 лв.

Коментар

Това : http://www.jvc.eu/kd-avx44/
              го има в технополис за 1099лв
              Само кадето няма ТВ тунер. Иначе вади пинис .
              [/COLOR]

Коментар

И аз си търся някаква музика за джипката. Искам да има радио, четец на SD карти и USB вход. Качеството на механиката и оптиката нд CD-то не ме интересува, тъй като няма да го ползвам. Даже е най-добре ако изобщо няма CD, ама такъв модел не знам дали някой прави изобщо. USBто - за да мога да свържа GPS-а към него и да си слушам MP3-ки от SD картата му - но и да не става, майната му. Единственото задължително ми е радиото и SD четеца.

Предложете някакво решение. На марки не робувам, още повече че няма да правя дискотека в джипката. Водещото всъщност е цената.

Edit: Имало бе! Нещо такова би ми задоволило напълно изискванията:
                http://cgi.ebay.com/PYLE-CAR-RADIO-F...QQcmdZViewItem

Ама не знам дали някой в България предлага подобно. А това е от нещата, дето има голяма вероятност да не пристигнат - може да хареса на някой по пътя до тук.
                Последно редактирано от sparkybg; 25-04-08, 10:06.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

След като ми откраднаха на фокуса и 2-те сонита си сложих Елит СД/мп3 - работеше безотказно 6 години - започна да прави номера с бутончетата, 2 пъти сменях различни бутончета и накрая го падарих на един приятел. Купих си пак Елит работи вече 2 години не е мръднало. В 4рънъра имах ДВД елит и 7" тв елит, на предните колони си слушам радио на задните колони децата слушат филма и си го гледат на телевизорчето между седалките. Продадох го заедно с тойотата. Работеше безгрешка почти 3 години.

Единствения недостатък на двд-то беше, че на 3-тия филм загряваше и почваше да прескача. Но в тойотата нямах климатик.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Май в крайна сметка излиза че всичко си е до късмет.
                    [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от chicholyubo Преглед на мнение
                      Май в крайна сметка излиза че всичко си е до късмет.
                      При някой марки - ДА!

Коментар

А нещо като за мен няма ли да се намери? Не ща и това да пазарувам отвън. Може да се "загуби" по пътя.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе хора дават им гаранция, ако изкара една година ще изкара и повече. Дефектите се проявяват първите 1-2 месеца. Но за елитките трябва специално да обърнете внимание на управлението. Има такива, които много лесно можеш да си избереш песен по номер, а на други които трябва да понатискаш доста копчета.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X