Обява

Свий
Няма добавени обяви.

google chromecast

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• google chromecast

След като смарт телевизора ми вече не е толкова смарт,понеже Youtube спряха поддръжката за по-стари смарт телевизори,а това беше "смарт" функцията,която ползвах най-често,та се чудя.....
    Определено няма да тръгна да си купувам нов телевизор,но дали това нещо си заслужава?

Просто искам да си пускам музика на телевизора от телефона или лаптоп,без да се налага да връзвам кабели и т.нт ...
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

От: google chromecast

Да заслужава си. И понеже е на Гугъл едва ли някога ще му спре поддръжката на youtube, android...

Коментар

това е и моятата логика,макар,че хич не ми се дават 100лв
      Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Chromecast-a има две разновидности - само за аудио или за видео.
        Щом като е за телевизор предполага ще вземеш за телевизор.

Аз имам и на двата телевизора у нас и съм много доволен. Освен youtube може да се "каства" и друго съдържание. Сложил съм си Plex сървър и всички филми които гледам са през Chromecast-a.

Има някои неща които да вземеш предвид (не бих казал че са dealbreaker-и понеже не мисля че има алтернатива)
        1. Когато на телефона направиш плейлист от няколко видеа и искаш да смениш от хола в спалнята - се губи целия плейлист. За отделни видеа не е проблем.
        2. Ако имаш HBOGO. Приложението им, дефакто, изобщо не работи в Chromecast-a. От 10-тина опита имам 2 успешни.

На кратко: инвестицията си струва, но има и някои дребни проблеми, с които може да не се и сблъскаш.

Коментар

Ами по добре от нов тв. Ако е само заради смерт функциите де...

Коментар

Замисли се и за ТВ БОКС с андроид. Според мен е по-универсално устройство за същите пари. Аз ползвах един стар такъв доста време, на който му се случи същата история - края на юни, спря поддръжката на Ютуб, купих си нов и нямам проблеми.
            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
              Замисли се и за ТВ БОКС с андроид. Според мен е по-универсално устройство за същите пари. Аз ползвах един стар такъв доста време, на който му се случи същата история - края на юни, спря поддръжката на Ютуб, купих си нов и нямам проблеми.
              какъв си купи
              Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
                какъв си купи
                Който беше най-евтиния в гиърса тогава с прилични характеристики, мк2 за 35евра. Не ми трябват кой знае кви екстри - детето гледа детски на него на ЮТУБ и аз съм качил ТВ ако нещо трябва по специално.
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

И аз ползвам Chromecast и у дома и в караваната. Вземи си втора ръка за 50-60 лв. Идеално е за кастване на Youtube, галерията (снимки и видео) на телефона, филми със субтитри (bsplayer дори ги сваля автоматично), live предавания (мачове примерно) пак от youtube, онлайн радиа. Вече доста приложения имат вградена cast поддръжка и телефонът се ползва само като управление (дистанционно). Много подходящ за семейство и компания - всеки може да каства съдържание без настройки и умения. Предимството пред Android TV box-a е, че няма нужда от мишка/клавиатура, има перфектна поддръжка (firmware, application updates).

Поздрави,
                  Камен

Коментар

Още един глас за TV Box с Андроид. Ползвам такъв от известно време, имам инсталирани онлайн телевизии и честно казано не съм пускал цифровата на телевизора от както имам бокс-а. HBO GO върви идеално, отделно през коди си кастваш youtube, vbox, музика и т.н. Клавиатура и плъх са неудобство ако ти затрябват чак толкова, но като се замисля не ми се е налагало да ги ползвам - дистанционното и вградената клавиатура вършат същата работа (малко по-бавно наистина). Както и да го погледнеш бокса си е далавера - вече има достатъчно добри на който да инсталираш тежки игри, които да играеш с WI-Fi или BT джойстик - в случай, че имате интерес към това разбира се.
                    42

Коментар

това ми трябва...даже ще потърся втора ръка...
                      Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Гледай внимателно какви входове и изходи има устройството. Ако имаш домашно кино гледай бокса да има spdif изход. Хубаво е да има поне 2 usb, Ethernet, WiFi, BT и поне 16 гигабайта вътрешна памет. Процесор и рам - по метода на Мечо Пух.
                        4К + HDR е желателно да има също. Такова устройство се връзва долу горе на 100-ина лева. За 75 долара от китайците вземаш животно.
                        Имай предвид, че интернета ти трябва да е кадърен за да гледаш тубата и онлайн телевизия на HD.
                        42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                        X