Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mac Mini MB139

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mac Mini MB139

Колеги, мисля да си взема следното компче като подмяна за домашната машина. Времената, когато играех и ми трябваше мощна видео карти и пр. вече отминаха.

Някой от вас има ли опит с маковете, и особено с Mac Mini

http://www.apple.com/macmini/

Мишките още ли са им само с един бутон ? Ако да - не е ли много неудобно ? Аз лично нямам абсолютно никакъв опит с мак, и ми се иска да пробвам. Мини-то е много готино на вид, има все пак достатъчно процесорна мощност и ако и мултимедийните му способности са на ниво - почти съм се решил вече. Емуле и битлорд за мак има, вече проверих
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Mac Mini MB139

На Интел базираните макове има начин да се качи Уиндоус, което улеснява нещата ако МакОс не ти допадне.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
      Колеги, мисля да си взема следното компче като подмяна за домашната машина. Времената, когато играех и ми трябваше мощна видео карти и пр. вече отминаха.

Някой от вас има ли опит с маковете, и особено с Mac Mini

http://www.apple.com/macmini/

Мишките още ли са им само с един бутон ? Ако да - не е ли много неудобно ? Аз лично нямам абсолютно никакъв опит с мак, и ми се иска да пробвам. Мини-то е много готино на вид, има все пак достатъчно процесорна мощност и ако и мултимедийните му способности са на ниво - почти съм се решил вече. Емуле и битлорд за мак има, вече проверих
      Мишките са им все още с един бутон. Не пречи да си включиш и 2-, 3-, 4- и 5-бутонна мишка с колело. Към MacOS дълго ще се адаптираш, ако имаш изградени windows навици. Пиратството на софтуер е по-слабо разпространено (ако това е важно за тебе), но и по-малко трябва. Вървят и доста от програмите за Linux, освен всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Мишките са им все още с един бутон. Не пречи да си включиш и 2-, 3-, 4- и 5-бутонна мишка с колело. Към MacOS дълго ще се адаптираш, ако имаш изградени windows навици. Пиратството на софтуер е по-слабо разпространено (ако това е важно за тебе), но и по-малко трябва. Вървят и доста от програмите за Linux, освен всичко.
        Колега мишките на Мак одавна не са с един бутон, просто са с цял корпус. Ще се адаптираш максимум за една седмица и след това никога повече няма да погледнеш тая боза windows. Софт има страшно много, и то безплатен. Подкарват се вякакви програми. На новите платформи с интел, windows върви по-добре и от пц, но от това няма смисъл.

Силно ти го препоръчвам, сменил съм няколко мак-а и ти гарантирам че качеството, функционалността и скоростта са далеч пред конкурентите си.

Коментар

Първоначално публикуван от mantus Преглед на мнение
          Колега мишките на Мак одавна не са с един бутон, просто са с цял корпус. Ще се адаптираш максимум за една седмица и след това никога повече няма да погледнеш тая боза windows. Софт има страшно много, и то безплатен. Подкарват се вякакви програми. На новите платформи с интел, windows върви по-добре и от пц, но от това няма смисъл.

Силно ти го препоръчвам, сменил съм няколко мак-а и ти гарантирам че качеството, функционалността и скоростта са далеч пред конкурентите си.
          Недей така със засилка, ти си дълбоко религиозен, а човекът още и на неделно училище не е тръгнал - ще го уплашиш!

На мен ми трябваше повече от една седмица да се адаптирам, хем имах опит с алтернативни среди - KDE, CDE, GNOME... но става. После си работиш.

Коментар

Имам в офиса един интелски Мак с Леопард и едно МакМини с PowerPC с Тайгър. Трябват ми, за да портвам и тествам софтуеър и за тях. Не е като да не стават да работиш на тях, с мултимедийните възможности са добре... Ама накрая все пак си работя основно под Вистата, по-удобна ми е определено...

Иначе МакМинито е много приятна, дребна и незаемаща място кутийка, така че, ако ползваш домашния си компютър колкото да има нещо и вкъщи, може би си струва.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X