Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с принтер Брадър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с принтер Брадър

Току що смених мастилото на принтера.Използвах оригиналното мастило за този модел.След разпечатване на около 50 листа започна да ми излиза съобщение,че мастилото свършва.Какъв може да е проблема.Няма сервиз на близо,и ми се ще да си спестя разкарването до друг град,както и загубата на цял ден ако е нещо елементарно.Дали не съм сложила грешно мастилото,ама пък тогава нямаше хич да печата.Принтера е нов,на 6 месеца,малко го използвам.

От: Проблем с принтер Брадър

Ако 50-те листа са фотография даже много е изкарал.

"Малко го използвам" + "Мастиленоструен принтер" не са хубава комбинация. Докато седи включен принтерът харчи мастило за да не му засъхнат дюзите. Ако седи изключен пък засъхват.

Коментар

Копирането в цвят води до същия резултат.
      В повечето случаи потребителите на струйни принтери, след свършване на главите, просто ги изхвърлят.
      Това се получава след сравняването на цената на мастилопиещото устройство с цените на консумативите. Обикновено те са приблизително равни.

Коментар

На консумативите за принтер пише за колко приблизително страници стигат и не случайно над цифрата има звездичка. Уловката е, че може да стигне за толкова страници ако запълването на страницата е по- малко или равно на 5 процента...
        Та нищо чудно просто да си е свършило мастилото.

Veni, не рядко консумативите са дори по- скъпи от принтера
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Не си писал от къде си .
          Сервизния на брадър в наше село ми е приятел.
          Ако желаеш консултация по тел. ето о8876о4149 - Кирил Панчев

Коментар

А и заредид го пак. Ако не тръгне, значи е някои чип дето бори или са засъхнали. А сигърен ли си че е мастилноструен? Мастилноструен брадър мяи не съм виждал...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
              А и заредид го пак. Ако не тръгне, значи е някои чип дето бори или са засъхнали. А сигърен ли си че е мастилноструен? Мастилноструен брадър мяи не съм виждал...
              Щото са малцина будалите, дето ги купуват.

Ето, гледай
              ..

Коментар

http://www.brother.bg/printers/all-i...inkjet/dcp-j41
                Ето това ми е принтера.Вчера сложих новото мастило,днес разпечатах картинки за оцветяване за детската градина на малкия и още на 15-ти лист почна да ми дава,че мастилото е свършило.Малко ползване имам предвид средно по 50 листа на месец,но редовно го пускам през два три дни пускам по 2 листа документи някакви или нещо за малкия.С мастилото което беше минимално количество за проба когато го купувах изкарах 6 месеца.От Панагюрище съм,още е в гаранция,но отгоре на всичко съм забутала гаранционната карта някъде и не я откривам.

Коментар

Безобразното харчене на мастило когато печаташ шарени работи оцветяващи голяма част от листа няма да се брои за гаранционен дефект. Тия са си така по идея.

Коментар

А след като ти си го зареждаш, сигурна ли си, че слагаш колкото трябва мастило? Може да пробваш да пълниш докато поема. Пълни се много бавно, за да може тампона да го поеме. Като се препълни мастилото ще тръгне да излиза отгоре....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X