Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабел захранващ за Тошиба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кабел захранващ за Тошиба

Добра вечер на групата дали на някой не му се намира излишно зарядно за стария ми лаптоп? Скъса се, а безумни цифри не ми се дават на мазни изнудвачи лека вечер

От: Кабел захранващ за Тошиба

Ще потърся моето, ти напиши модела и ако става е твое.
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Продават се нови кабели.6 до 8лв. броя.Може и сам да си го смениш ако си "нетлъст".
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

За да разделим белтъка от жълтъка..

Предвид многогодишната ми работа с клиенти, на които не им е ясно кое какво е, нека да определим какво разбираш под "захранващ кабел".

Общото понятие е всичкото, което върви от 220В от контакта, до това, което влиза в лаптопа.
        Това всичкото е съставено от:

- 220В кабел - от контакта до адаптера - това е кабел, който от едната страна има щепсел за контакта, а от другата - трипинов куплунг. ДЦ ~ 1.50 до 2.00 лв.
        - адаптер - това, дето прави от 220В - 19.3В - това е кутийката, дето влиза горния кабел. Неоригинално такова, което върши работа като оригинално, е с ДЦ ~20 лв.
        - кабел от адаптера до лаптопа - спесифичен за дадения лаптоп - ДЦ - ~3.00 до 5.00 лв. Това е нещото, което се скапва най-често, и в алчни сервизи като моя взимах до 20 кинта за смяната му.

(ДЦ = доставна цена за дилър без ДДС - по спомени)

Адаптера за съответния лаптоп си върви с кабела от т.3.

Понеже вече не съм в бизнеса, споделям тия цифри.

Сметката си я правиш ти.

Успех!

Коментар

Подозирах, като много други искания, но сега колегата получи еднозначен съвет в миг.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

За кабела от адаптора до лаптопа става на въпрос.
            Много хора си хвърлят адапторите и тръгват да купуват нови "ментета".По добре е ако адаптера работи да си смени кабела от/ адаптор-->лаптоп/.
            Съответно има кабели и кабели,т.е. ментета.
            Един сайт за части за лаптопи /лаптопремонт/.може да се види кабели и какво ли не.
            А оригиналния адаптор е много здрав.Тука важи принципа на теглото-колкото по тежко,толкова по добре.Има си необходимите елементи.Най новите лаптопи са с доста олекотени захранвания...

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
              Най новите лаптопи са с доста олекотени захранвания...
              Най-новите лаптопи използват по-нови технологии. Най-новите зарядни за телефони са 3 до 10 пъти по-малки. Най-новите захранвания за компютър от по киловат се побират в същата кутия, в която навремето побираха 200 ватовите. При лаптопите е същото. Просто оригиналните такива са по-качествени на фона на морето от китайски афтърмаркет боклуци.

...към пусналия темата - кажи поне какъв е лаптопа (марка и модел), щото на стария ми Dell кабела беше несменяем, поне на първо четене - по захранването изобщо нямаше болтчета, нито индикации че може да се отвори по някакъв друг начин, освен с чук. На сегашния ми ASUS, до колкото бегло съм го заглеждал, изглежда отваряемо.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Почти всички са в кутийка, чиито половинки са заварени с ултразвук.
                Отваря се с чук, и помощен инструмент. После се затваря с правилното лепило.
                При внимателна работа не личи интервенцията .

Коментар

С голяма процент на разваляне /олекотените захранвания/.Може би мрежата,или трябва да свикваме да сме "Потребителско общество"

Коментар

Извинете за неотговарянето ми--от телефона ми е тегаво да пиша--та намерих си--от 3-та база на Илиенци Един мой клиент се оказа, че продава унверсални зарядни...срещу 8 лева сега вече всичко е ОК...колкото и да изкара..бива А лаптопа е стар сатълайт...не си струва да купувам хубаво. Лека вечер и успехи на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X