Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за нов плеар за колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за нов плеар за колата

Здравейте,преди 20 г.като беден студент се издържах с ремонт на радиостанциите и касетофоните на таксиметрови коли и всякаква авто електроника и електротехника.Имам приятелче в тояга,ама ако го питам,ще ми каже че трябва да продаваме колата и да вземем подходяща за аудио проект.Отдавна съм далеч от Тея неща.След 6 г.чакане да ми остарее колата ,най после имам преходна рамка от 2 дин към 1 дин и махнах 2 дин сименса и си търся 1 дин( стандартен)плеар.

Имам следните изисквания

-Около 400 лв.може и малко повече ако си заслужава.
    -Блутоот задължително,със изнесен микрофон за разговори.
    -Усб и AUX задължително.
    - Вход за управление от мултиволана на киа сеед 2009 преди фейслифта,може и да няма директна съвместимост но да стане дори с преходник който да се намира на пазара и да не е на убийствена цена,както другата електроника.
    - УСБ и AUX да са отзад на плеара а не на предния панел.
    - Подсветката да е оранжева ,кехлибар ако не бъркам,цялото табло така свети.Това е пожелателно.

Гледам Pioneer DEH X8700 BT

Имам доста опит със Sony,Pioneer,Alpin но говорим за модели преди 10 г.
    Та очаквам съвет за нещо читаво ако някой е открил нещо на тая тема.Колонките са фабрични блаупункт и свирят добре.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

От: Съвет за нов плеар за колата

Сега ползвам това http://www.auto-hifi.ru/auto/model.php?mode=iDA-X311
    Огледай също и https://www.amazon.co.uk/Kenwood-KDC.../dp/B0077KQNO8
    За алпина мога да дам доста добри отзиви,огледай и изходящите от него,производни модели, вече с по добри дисплеи .А и ценово са под бюджета
    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Каквото и да вземеш Кларион и Алпайн няма да сбъркаш.
      Най-добре се огледай за нещо висок клас втора ръка по ибей.

Коментар

Не ми се чака,от мерак свалих оригинална 2 дин музика.И премерих адаптера дали ще пасне.

Заспа като калъп,това го сделах снощи към 01 часа
        Тая сутрин няма кой да дрънка,скука
        Тръгнах да свалям алпина от джипа,но се сетих че той е с друга единична букса и без преходник няма да стане,а и имах доста задачи за деня.
        На едно минаване през офиса,мернах старото ми Сони от 1996 година купувано лично от мен от пулсар,бутнах го като времянка и останах учуден,във високите оригиналното Сименс и сонито са еднакви ,но във ниските това Сони има много динамика,направо клати огледалата и трите в колата.Това модел от преди 20 г.

Как е възможно радио от преди 20 г.да прави по жив и динамичен звук,от ново

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4703c-car-kia-ceed-3.jpg
Прегледи:1
Размер:57.5 КБ
ID:5719618
        Последно редактирано от Roninn; 25-06-16, 01:02.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Алпина изглежда добре,но с блутоота става 700-800 лв. и още 100 за мулти волана,

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
            Каквото и да вземеш Кларион и Алпайн няма да сбъркаш.
            Най-добре се огледай за нещо висок клас втора ръка по ибей.
            И аз съм на това мнение.Сам знаеш а и си видял разликата от оригиналната шитня и едно старо Сони ,с просто крайно стъпало.
            РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Последните 2 плеар-а които съм ползвал са пайнер. Лоша дума не мога да кажа. Братовчеда и той се обзаведе с пайнер с блутут и исканите от теб дупки (усб и аукс) само дето дупките са ан панела.
              Плаща го нещо от типа на 300лв ново. В последно време блутута прави мизерии, не ще да захапе с телефона.
              От сервиза им в София си поемат гаранцията, поръчали са блутут модула и очакваме да го доставят, та да отремонтират касетофончето.
              Неговия модел е без диск и е дълбоко всичко на всичко 8-10см
              Аз с моя пайнер дертове не съм имал (нито със стария нито с новия) блутут-а си е голяма благинка....
              Та мен ако питаш - мятай се на нов пайнер с гаранция. Единственото им изискване е да се монтира в оторизиран сервиз.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Да се отбележа за протокола,blutoot,два телефона,режим гост,AUX и USB отзад,уникален бас,кристален звук,250000 цвята ако не бъркам,изнесен микрофон,подкарах и мултиволана,взех модул със възможност за обучение.
                Единственото нещо което липсва е че оригиналното радио беше свързано с KAN шината на ECU-то и четеше скороста,при увеличаване на скоростта,увеличаваше и звука като я умножава със програмирана стойност,при сваляне на скоростта буташе и звука.Всичко друго е без аналог.

Това са стойностите на мултиволана на киа сеед 2009 първа генерация преди фейслифта.Сигурен съм че на всичките Кия след 2008 са еднакви,но не гарантирам за другите,така или инъче модула е обучаем.

Последно редактирано от Roninn; 20-07-16, 22:12.

Коментар

Голяма дискотечница е станало! Сега ако кажеш марка, модел и цена ...
                  Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                    Голяма дискотечница е станало! Сега ако кажеш марка, модел и цена ...
                    Pioneer X8700BT

Коментар

Какво направи със стария 2 дин? Дали подобен може да се монтира на старото Соренто и как стои въпроса с липсата на дисплей, т.е. може ли да работи самостоятелно или му трябва още нещо?

Коментар

Работи си само,дисплея е борд компютъра и освен всичко което излиза на него,излиза и радиото,едното без другото си работи.Не съм обръщал на соренто 2009 г.дали става,то за ставането става,но дали размера ще пасне,това не е точно 2 дин,по голямо е и то значително,защото ако искам да вкарам стандартен 2 дин,се слага същата 2 дин рамка като тая дето сложих и в нея влиза вече 2 дин радио което е чувствително по малко.
                        Ако имаш път към Пловдив,обади се да мерим,но не го продавам,ще си го държа за спомен,мисля че по ценовата листа това радио ми струва 1800 лв.
                        Последно редактирано от Roninn; 23-08-16, 23:07.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X