Здравейте,преди 20 г.като беден студент се издържах с ремонт на радиостанциите и касетофоните на таксиметрови коли и всякаква авто електроника и електротехника.Имам приятелче в тояга,ама ако го питам,ще ми каже че трябва да продаваме колата и да вземем подходяща за аудио проект.Отдавна съм далеч от Тея неща.След 6 г.чакане да ми остарее колата ,най после имам преходна рамка от 2 дин към 1 дин и махнах 2 дин сименса и си търся 1 дин( стандартен)плеар.
Имам следните изисквания
-Около 400 лв.може и малко повече ако си заслужава.
-Блутоот задължително,със изнесен микрофон за разговори.
-Усб и AUX задължително.
- Вход за управление от мултиволана на киа сеед 2009 преди фейслифта,може и да няма директна съвместимост но да стане дори с преходник който да се намира на пазара и да не е на убийствена цена,както другата електроника.
- УСБ и AUX да са отзад на плеара а не на предния панел.
- Подсветката да е оранжева ,кехлибар ако не бъркам,цялото табло така свети.Това е пожелателно.
Гледам Pioneer DEH X8700 BT
Имам доста опит със Sony,Pioneer,Alpin но говорим за модели преди 10 г.
Та очаквам съвет за нещо читаво ако някой е открил нещо на тая тема.Колонките са фабрични блаупункт и свирят добре.
Имам следните изисквания
-Около 400 лв.може и малко повече ако си заслужава.
-Блутоот задължително,със изнесен микрофон за разговори.
-Усб и AUX задължително.
- Вход за управление от мултиволана на киа сеед 2009 преди фейслифта,може и да няма директна съвместимост но да стане дори с преходник който да се намира на пазара и да не е на убийствена цена,както другата електроника.
- УСБ и AUX да са отзад на плеара а не на предния панел.
- Подсветката да е оранжева ,кехлибар ако не бъркам,цялото табло така свети.Това е пожелателно.
Гледам Pioneer DEH X8700 BT
Имам доста опит със Sony,Pioneer,Alpin но говорим за модели преди 10 г.
Та очаквам съвет за нещо читаво ако някой е открил нещо на тая тема.Колонките са фабрични блаупункт и свирят добре.
Коментар