Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставриране и пренос на дигитален носител на 8-track касетка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реставриране и пренос на дигитален носител на 8-track касетка

Здравейте,

Не съм сигурен дали пиша в точния раздел, но със сигурност някой знае повече от мен.

Имах едно време, касетофон или не знам точно какво му е наименованието, с касети 8-track Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05-8-track-Retired-Technologies.jpg
Прегледи:1
Размер:53.6 КБ
ID:6116390

Имам една, която е много ценна за мен, как като дете на 4 години, съм записан да изреждам всички столици като автомат, и много ми се иска да я въстановят и да пренесат записа на друг носител да я пускам на малкия

Моля някой, ако има идея къде може да се случи това, да помага.

Благодарско
    WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

От: Реставриране и пренос на дигитален носител на 8-track касетка

Предлага се като услуга, просто напиши в гугъл - презапис от аудиокасета... и звъни да ги питаш могат ли да възпроизведат това чудо. Друг вариант е да си търсиш сам такъв касетофон по обявите, но ако целта е само да възпроизведеш един запис, не си струва... все някой ще успее.

Коментар

Аз такъв битов касетофон не съм виждал.
      На времето имаше такива автомобилни - свиреха с една касета по една седмица, обаче битов...

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Аз такъв битов касетофон не съм виждал.
        Гледай колко много:

http://www.ebay.com/sch/8-Track-Play..._320037/i.html
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз и касетофона го имам, проблема е че касетата е разглобена и лентата е надъфкана и седи в един плик от има няма 20 години.

Коментар

Не може ли,да навиеш лентата на нормална касета?
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Няма да може да я пусне на нормален касетофон, а нормалната касета няма да пасне в 8 пистовия... вече ми е ясно какъв човек търсиш, но за съжаление не познавам такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от tonizdravkov Преглед на мнение
                Аз и касетофона го имам, проблема е че касетата е разглобена и лентата е надъфкана и седи в един плик от има няма 20 години.
                То при тая изходна позиция май е по-добре да си изрецитираш отново рецитацията, и да се запишеш дигитално...

Доколкото си спомням, 8-track cassete бяха endless, и навиването на лентата вътре не е много проста работа. А и при положение, че лентата се съхранява в плик, качеството на записа в най-добрия случай ще е от сорта на качеството на речта на Георги Димитров пред Райхстага...ама в най-добрия случай.

Коментар

То при тая изходна позиция май е по-добре да си изрецитираш отново рецитацията, и да се запишеш дигитално...

Доколкото си спомням, 8-track cassete бяха endless, и навиването на лентата вътре не е много проста работа. А и при положение, че лентата се съхранява в плик, качеството на записа в най-добрия случай ще е от сорта на качеството на речта на Георги Димитров пред Райхстага...ама в най-добрия случай.
                  Детето да научи столиците и го запиши! Ако не иска търси черна кутия от самолет или тези които четат записите от тях. Те трябва да успеят.
                  Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

Добре де, касетка (и) такива имаш ли?
                    Ако имаш от чиста проба инженеран инат ще се пробвам да свърша тази работа в обозримо бъдеще.
                    Такава касетка признавам не съм виждал.

Ама това в случай, че не намериш къде и ти се рискува с носителя.
                    Имам обосновано твърдение, че вероятността да се справя със задачата не е малка.
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Успех!
                      Жокер - Мьобиус.

Коментар

То въобще след толкова години дали ще е останало нещо "четимо" на тази лента?
                        Просто лентовите магнитни носители имат навика да се размагнетизират с времето.

Коментар

готов съм за есперименти, по зле няма как да стане

Коментар

Успех!
                            Жокер - Мьобиус.
                            Ти какво, принтерски ленти ли не си събирал? Повече от половината са Мьобиус, при това - и леви, и десни, за да е гадно и да са общо три вида.

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                            То въобще след толкова години дали ще е останало нещо "четимо" на тази лента?
                            Просто лентовите магнитни носители имат навика да се размагнетизират с времето.
                            Нищо им няма.

Коментар

А, и съм навивал, и съм лепил... още имам чернилка по пръстите.. В една ролка бяха 8 000 метра 13мм.

Ама да кажа - то не всеки знае и може, я.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X