Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видеонаблюдение на обект без удобства

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Видеонаблюдение на обект без удобства

За 60м нощно време си е постижение Ип камера 1.3 мегапиксела , 3.6 обектив, подсветка до 30 м. си е цифра даже и да е много китайска. Не съм мерил и аз но на резолюция вървят около 2-3 мегабита, поносимо гледане 100-120 килобайта.
    Use since:
    OpenBSD 3.x
    FreeBSD 4.x
    Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

Коментар

Първоначално публикуван от FreeBSD Преглед на мнение
      За 60м нощно време си е постижение Ип камера 1.3 мегапиксела , 3.6 обектив, подсветка до 30 м. си е цифра даже и да е много китайска. Не съм мерил и аз но на резолюция вървят около 2-3 мегабита, поносимо гледане 100-120 килобайта.
      Абе не знам защо си мисля, че 160 лв за такава камера си е направо без пари... Може би защото преди 2-3 години сме слагали камери с такива параметри за по 400 лв без ДДС бройката...

Коментар

Колега,не знам какво монтирате и от кой купувате ама на тая цена горе долу слагаш Hikvision,а те си си бранд макар и да са жълти.
        Use since:
        OpenBSD 3.x
        FreeBSD 4.x
        Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

Коментар

Ронин, моля те сподели за тия камери и китайската кутия която обработва сигнала и ги пуска по етернет кабела?
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Из нета има такива китове ,NVR комплект със захранване ,4 IP камери,със пое захранване,4 пач кабела по 25 метра 1.3 мегапиксела,NVR е във пластмасова кутия без нито един вентилатор,само хдд се слага.Подсвета е много добър както казах,не забиват никога.,и са безшумни
            Има приложение за ОС,андроид и Пс
            http://m.lightinthebox.com/en/easyn-..._p4113634.html

NVR е такъв,камерите са друг модел с друг подсвет

п.п Забравих ,FullHD и HDMI и VGA изходи

Sent from my PMT3047_3G using Tapatalk
            Последно редактирано от Roninn; 12-04-16, 22:55. Причина: О
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              Распбърито няма процесорната мощност да рендърва с добра резолюция, а повече от една камера и читава резолюция пък никак няма да може да ги клати задоволително.

Рендъринга на изображения иска изчислителна мощност, ако ще се пращат снимки, примерно по 3 на секунда е друга бира ама аз не знам как това се постига, в смисъл не съм ги правил никога е нямам опит, с распбъри и видео с добро качество обаче имам опит и не останах никак доволен, моите две стотинки.
              Факт, ама распберито прави само motion detection. През 3 секунди взема snapshot от камерата и си прави motion detection-а на самото raspberry. CPU load-a e 10-12% при 2 камери и snapshot през 3 секунди. Праща e-mail само ако има движение. Не записва видео за сега. Но за в бъдеще мога да запизвам snapshot-и или парчета видео когато има движение. За видеото обработка няма да има. Директно се връзвам към камерата и записвам видео потока дето тя връща. Т.е. почти нулево натоварване на процесора .

Идеята на мен ми е друга - като нещо се движи около къщата - получавам снимка (1280х720, цветна). Ако е човек и не съм на ясно какво прави там - звъня на СОТ-а. А СОТ-а стига там буквално за минута и половина (на 200м по права линия е стоянката). Т'ва всичкото го направих защото 2 години ми събират гроздето и ми крадат дървата за отопление...
              Последно редактирано от brum; 13-04-16, 10:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X