Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дистанционно за гаражна врата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дистанционно за гаражна врата

Здравейте,

на блока сложиха нова гаражна врата с дистанционни.

имам 2 бр дистанционни - работи за отваряне на врата само 1 бутон (това, което е към светодиода). на 1то дистанционно се развали тоз бутон (като го натисна не свети диода; като натисна другите 3 бутона свети диода). възможно ли е да се програмира това "развалено" дистанционно да работи с някое от другите 3 бутона ? И къде мога да направя това в София ?

обиколих поне 10 сервиза да гаражни врати, всеки вдига рамене, бях и на сточна гара при едни дето ремонтират дистанционни за коли - те можели само коли да оправят, не дистанционни врати. на бушона.бг - въпреки, че в страницата им пише, че се занимават с таквиз неща - не се занимавали.

блокът за да евтиния решиха да купят вратата от мъж в перник, който в момента "ще пътувам в чужбина, не мога да ви обърна внимание".

прилагам снимка на дистнационното.

предварително благодаря
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20160331_120150.jpg
Прегледи:1
Размер:85.5 КБ
ID:6112121

От: Дистанционно за гаражна врата

От моя скромен опит трябва да програмираш приемника да разпознава другия бутон на дистанционното.
    Снимай приемника на вратата.
    Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Отвори го и смени бутончето на платката - струва стотинки
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Този двигател марка няма ли? Щото има от 300лв има и от 1300.
        Евтините не са интензивна употреба...
        ........................
        Иван Маринов
        CRF 250 X
        Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          Отвори го и смени бутончето на платката - струва стотинки
          Не трябва дори да купува ново - има три неизползваеми, но работещи.

Коментар

Привет, колега имаме същото дистанционно и може би същото устройство за гаражната врата. Монтираха ни я местни хора, но е закупено от пловдивска фирма "Джи Ес Джи", потърси я в Гугъл. Има възможност за обучение чрез бутон на самото устройство, за съжаление, не помня как точно се правеше. Най-добре се свържи с тях предполагам ще ти кажат начина, ако не тогава ще го мислим. Успех.
            "Най-опасната фраза в езика е: "Ние винаги сме го правили по този начин."

Коментар

Здравейте, имахме сходен проблем но със намирането на определено дистанционно за гаражна врата. Намерихме го в една фирма в студенски град, а аз само обучих да се разпознава от електрониката. Имаме колега занимаващ се с врати edoors , той може да си каже думата. Моето дистанционно има две копчета и двете съм ги настроил да управляват врата и при тебе може да стане това. Самите дистанционни са предвидени да управляват няколко ел.врати.

Коментар

Отваряш капака на електронния блок за управлението на вратата и търсиш вътре малко кръгло бутонче. До него би трябвало да има един или два светодиода. Натискаш бутончето и единия светодиод започва да мига ... тогава натискаш бутона който искаш да запознаеш от дистанционното и запознаването става факт. Поне при мен е така. Имам 9 такива врати на различни места и като ме "сапунисаха" четири-пет пъти по 50 кинта бързо минах едно ниво нагоре.
                Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Гсг са ми приятели, ако ти трябва нещо пиши.Ако не подкараш дистанционното,на мотора трябва да има изход-вход за управление,както 12 или 24 волта изход,слагаш един допълнителнителен приемник и към него си обучаваш твои собствени дистанционни.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X