Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрия анти-радар!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрия анти-радар!

Кой е модела на Кобрата?
    Какви са настройките?
    Как е пробвано, че лазер-детекцията не работи?

Коментар

Зависи от модела на кобрата,моя ги лови.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Не съм много в час и ще питам . Този радар , камера и т.н. с лазер , постоянно ли излъчва сигнал или в момента когато излъчва трябва да си в обхвата му за да го хване детектора ?

Демек мога и да разбера за него но ще е късно или ?
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Кой е модела на Кобрата?
          Какви са настройките?
          Как е пробвано, че лазер-детекцията не работи?

Кобрата е IRad Atom, с вкл лазерна детекция. Тествано е вчера на околовръстното на ринг мола. Направих по 2-3 преминавания в посока покрай новата камера и тишина. Относно новите камери характеристиките им са доста сериозни-следят трите ленти едновременно и независимо, могат да следят за бус ленти, 30х цифров зум, засичане до 300м, нощен режим и т.н.
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Къде има камера на Ринг мола ?

Коментар

Тя е мобилна но последните дни всеки ден са там, точно под моста за лифта се залагат.
              Танки грязи не боятся!

Коментар

Може да не е работела и затова детектора да е мълчал.
                Който търси , намира !
                Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Колега а защо не пробваш да говориш с полицаите? Кажи им ,че искаш да си тестваш с каква грешка ти дава скоростомера. Срещу някои лев , няма да ти откажат и пробвай само в разрешените скорости и ще научиш 2 в 1. Дали кобрата ги хваща и колко разлика ти дава скоростомера. Аз така ги пробвам моите джаджи.

Коментар

http://www.arhungary.hu/doc/arh_s1camera.pdf
                    GRAND CHEROKEE 4.7
                    Добромир Добрев
                    O898633718

Коментар

Дали всички нови камери ще са такива.Ако е така с какво ще можем да ги засичаме, ако евентуално можем.

Коментар

вижте какво коментира един колега: м/у Шумен и кв/ Дивдядово
                        "Не знам колко от коментиращите ползват радар детектори и какви но мога да ти кажа за работата на Wisler 68 Засича новите камери в L.1 сектора което според упътването ми означава от 900 до1100 хц Разстоянието е доста добро за реакция както при старите мобилни в колите Когато Мин седмица бяха на дивдядовския път до старата газ станция ги засичаше точно от входа на Винпрома Лошото при мен е че частично се покриват честотите с камерите на АПИ а тях ги бях изкл. досега !Дано съм бил полезен! "
                        и още нещо:
                        "Камерата се лови с всички радар детектори засичащи лазерен сигнал, самата камера е унгарска, модел ARH-CAM S1 и работи с лазерни вълни с дължина 905 nm. "
                        дано и аз съм полезен на колегите с РД с тази дължина на лазерния лъч.
                        и дали е вярно всичко това ?
                        899180483

Коментар

От проби с кобра няколко висок клас с тъчскрийни и нисък клас съм разочарован, но уислър и белтроникс са много добри ,като забележка уислъра има повече фалшиви сигнали а белтроникс ги филтрира по добре старите мобилни камери ги ловят от около 2-3 км.Говоря за модел beltronics V940 и Whistler GT-435Xi
                          vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
                          Suzuki GSR600 98 hp
                          Nissan Pathfinder 174 hp
                          0878222 три 3 шест

Коментар

Здравейте колеги тук попаднах на един руски анти радар на много добра цена пише че е
                            jammer,
                            това дали е вярно и някой ползвал ли го е

https://www.alibaba.com/product-deta...431747652.html

Коментар

вчера пуснах запитване за възможностите на Stealth RG300 GPS. чета много суперлативи за тях . фигурират за продажби от 2012 -2013 г .
                              има ъпдейти за GPS за РБ . ако някой от форума ги има нека да пише отзиви .
                              899180483

Коментар

ИМХО "анти-радар" е пълна отживелица - катаджиите ги няма никакви, местата за контрол на скорост са всеизвестни и т.н.
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X