Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимките се виждат на фотоапарата, а на PC-то не.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимките се виждат на фотоапарата, а на PC-то не.

Другари помагайте.
    Една бясна разходка по билото на Стара Планина не мога да ги сваля на PC-то.

На фотоапарата се виждат, всичките се разглеждат без проблем. Като свържа PC-то към Sony-то и ги няма. Първоначално ги виждах, маркирах ги тръгнаха да се копират и само първата и последната успяха. Другите сега не ги виждам на PC-то.

С Recuva (Recovery soft) нищо не намира, защото явно са си на картата, не са изтрити. Но защо PC-То не ги вижда?

Помоощ

От: Снимките се виждат на фотоапарата, а на PC-то не.

Да разбирам ли, че си поставял картата директно в PC-то, картата се вижда като устройство и въпреки това не ги виждаш?
    Ако не си - опитай директно да прочетеш картата в компа а не през кабел и фотото.
    Враг усраине

Коментар

Моето сони като го свържа с компа отваря три диска (I: ), (G: ), (H: ), като само в (G: ) има снимки. Ако и твоето ги отваря така - виж да не търсиш в грешния диск.
      Life is good... on a dirt bike!

Коментар

От скоро компът ми (с WIN 10) не чете и не отваря снимките в телефона ми, не ще и от картата му. Защо - нямам идея ...
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
          Другари помагайте.
          Една бясна разходка по билото на Стара Планина не мога да ги сваля на PC-то.

На фотоапарата се виждат, всичките се разглеждат без проблем. Като свържа PC-то към Sony-то и ги няма. Първоначално ги виждах, маркирах ги тръгнаха да се копират и само първата и последната успяха. Другите сега не ги виждам на PC-то.

С Recuva (Recovery soft) нищо не намира, защото явно са си на картата, не са изтрити. Но защо PC-То не ги вижда?

Помоощ
          Нямаш ли картрийдър на компа? Ако имаш, пробвай през него. Аз свалям всичко с кабел от апарата, защото не ми се рискуват пиновете в слота. При мен и двата апарата работят с компактфлеш карти.

П.П. Качил съм си последния Фаст Стоун и свалям с негова помощ. Нямам проблеми и с екзотиките от рода на Фуджи С5 Про.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            От скоро компът ми (с WIN 10) не чете и не отваря снимките в телефона ми, не ще и от картата му. Защо - нямам идея ...
            Изработих го . Свалих снимките на стар лаптоп (с WIN ХР) и ги качих на флаш. От там новия ги чете без проблеми.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

При мен стана нещо подобно със стария Galaxy Y.Телефонът отваря снимките , а включен към лаптопа , или на слот -няма прехвърляне , нито отваряне.Излекувах го , като прехвърлих снимките чрез Блутут връзката.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X