Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WIFI Заглушител
Свий
X
-
От: WIFI Заглушител
Одобрявам!Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеА бой яде ли ти се?О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Ако почивате в точно определено време, с що-годе обикновен рутер можеш да си го настроиш да изключва WiFI то само по него време...
Аз що години изкарах така с децата - в 23 или 24 часа нещо ставаше с връзката към техните компютри
Ама само в учебно време - петък и събота нямаше проблеми ...
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Както разбирам, той няма достъп до рутера, а иска просто да блокира връзката на колегите си, щото е решил, че му пречат с "безсмислени" според него разговори. Не виждам причина да се помага на такива намерения, които определено са си за бой!Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеАко почивате в точно определено време, с що-годе обикновен рутер можеш да си го настроиш да изключва WiFI то само по него време...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
В "обедната пауза" колегите , ако искат могат и на челна стойка да стоят-тяхна си работа.Авторът на темата още не е за бой , ма никак не е прав!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
И аз имам въпрос- един колега е решил, докато сме в почивка, да ми блокира Wi-Fi връзката. Има ли начин да му блокирам почивката, ей така, няма да му се налага да почива, няма никой да му пречи да си бачка извънредно?
Колега, спри да работиш под земята, май не ти се отразява добре. Пази си нервите и здравето...
Коментар
-
Май проблема е по-скоро социален, а не технически. Питащият просто иска да си почине през отредената му почивка което си е най-нормалното нещо (освен че е и нормативно регулирано). Само че нещо му пречи и това не е WIFI, а някой с липсващи първи 7 години. Българинът (не изключвам себе си) е доста нетолерантен за съжаление. Дано не е такъв случая, ама...
Слушалки и хубава музика може да помогнат малко.Toyota Land Cruiser BJ70 1985
Lexus LS430
Коментар
-
"Разпоредбите" по тоя въпрос са си все същите от поне 2000 години навсякъде, където изобщо има закони. Забранено е са се месиш в чужда комуникация. Поне от 150 години в страните с поне 1% бяло население (и в много други страни) законите по въпроса изрично уточняват че важи и за радиото.Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеХъх... между другото да не са излезли някакви нови разпоредби или б* л* му $№%€ какво, че в момента големите китайски онлайн магазини не продават джамъри?
Али Баба е компания с преобладаващо американско участие и работи предимно за пазари в ЕС и САЩ.
2+2 = ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от SNATCH Преглед на мнениеЗдравейте колеги
Налага ми се да заглуша wifi сигнала в едно помещение(около 25 кв.м.).
Момчето което поддържа системата ми каза че wifi точките работят на 2400 Ghz и 5000Ghz, но на пазара се предлагат заглушители работещи
...То и мераклиите за бой не са малко.Първоначално публикуван от Mani_79 Преглед на мнение.....Ситуацията е следната,помещението е под земята.Обхват никой няма, но имаме WiFi, и във времето за почивка всеки почва да води абсолютно безсмислени разговори по скайпа. Затова искам да заглуша WiFi-то докато си почивам.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Това от което един модератор винаги има нужда е съвет какво да прави.Първоначално публикуван от SNATCH Преглед на мнениеЩе помоля модератор да заключи темата че много биячи се събраха.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар