Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бисквитка от Мтел-питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бисквитка от Мтел-питане

Случайно ми попадна за ползване една бисквитка от Мтел -мушкаш във ЮСБ ,само си се инсталира и си тръгва интернет.И си работи с достатъчна скорост,че чак стига за игра WOT.
    Далите ми я нямаха представа от планове и как работи-била служебна и точка. Някой да се е срещал с такъв звяр. Питам предварително за да съм подготвен за срещата с М-тел.

От: Бисквитка от Мтел-питане

Ми... като на служебна ѝ плащат някакъв мобилен план, вероятно в рамките на 5- 25 лв. на месец, примерно. Получават и разпечатка, но във фирмите с над 50-60 карти, тия разпечатки май никой не ги гледа. Поне не и хората, които биха се заинтересували от това "Защо, аджеба, я плащам тая карта?". По подразбиране ПИН-кодът им е 4 нули. Докато продължават да си плащат, ще имаш нет, после ще спре. СИМ- картата от старите (бяло М на червен фон) ли е, или от новите (стилизирана плетеница, наподобяваща М)?
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не успях да я разгледам отблизо, само ми я дадоха да си свърша работа, но се впечатлих ,пинът точно беше същия .Цялата бяла със червена разделителна линия по средата.

Коментар

Ако си индивидуален клиент вероятно ще ти е по-изгодно да си добавиш гигабайти към текуща карта и да ползваш интернет през телефон.

На кой оператор си сега?

Коментар

Ако те интересува принципно, това е стандартна СИМ-карта, която има само мобилен план за интернет. Има номер, но нямаш мобилна телефония (входяща и изходяща). Въпросната карта може да се ползува с "бисквитка" за УСБ- порт на компютър, а можеш и да си я сложиш в слота за СИМ- карта на таблета, лаптопа (ако има) или на смартфона. Скоростта на нета зависи както от мобилния план, така и от покритието на мрежата на мобилния оператор. Това е, което мога да ти кажа на прима- виста.

Коментар

Ясно ,мерси за информацията. На М тел съм и ми хареса мобилността и скоростта на бисквитката.

Коментар

Тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=195848, а вероятно и другаде, има коментари на някои въпроси с мобилните планове. Факт е, че сме свикнали да ползуваме интернет, без да сме наясно с обема информация, който теглим (изпращаме). Като ти кажат "5 ГБ на максимална скорост, а после падаш на 128 КБ/сек." трябва да настройваш едни "броячи" на телефона, да ги следиш... и пак не можеш да избягаш от рекламните банери и прочее ненужна информация, която ни залива. Е, можеш, но разправията с настройки на браузъра е тегава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X