Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SPOT CONNECT или SPOT GEN3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SPOT CONNECT или SPOT GEN3

Двоумя се кой от двата варианта да избера за колата...
    До момента не съм ползвал нито единия от двата (нито какъвто и да е вариант за сателитна комуникация).
    Според мен Конекта ще е по-удобен от гледна точка на възможността за свободни съобщения през телефона...
    Gen3 пък е по-защитен, удобен за извън автомобила и чисто автономна работа...
    Но това е според информацията в нета...
    Та може ли някой по-запознат да сподели впечатленията си относно моделите...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

От: SPOT CONNECT или SPOT GEN3

Първо и най-важно, за какво ще го ползваш и къде.

Коментар

На брега, засега в колата... Тракинг и emergency...
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

И няма да има ГСМ покритие ?

Аз лично на "смартфон" не разчитам дори за точният час.

Коментар

Да, на места очаквам да няма GSM покритие...
          Смартфона при Connect се ползва само за промяна на настройки (например да пуснеш или спреш тракинг) или ако искаш да изпратиш свое съобщение...
          Emergency работи без телефона (да, може да се пусне и през него)...

Коментар

Хм... Никой ли не може да даде впечатления от първа ръка за устройствата?

Коментар

Ето устройство за колата:

SPOT Trace - Тракер против кражби и информация за превозни средства

Използвайки 100% сателитна технология, SPOT Trace проследява на-ценните ви съоръжения и превозни средства почти навсякъде в света , чрез телефона или компютъра Ви. Приемлив като цена и лесенчч използване, SPOT Trace се грижи за Вашите коли, лодки, мотоциклети, играчки и други ценности.

SPOT Trace съобщения и възможности:

Tracking: Виждате GPS координатите на SPOT споделена страница.

Movement Alerts: Получавате информация от вибрационния сензор на SPOT, който усеща движението.

Dock Mode: Конфигурирате устройството да следи лодка, която стои обикновено във водата.

Power Off Message: Получавате съобщения, че вашата машина е изключена.

Low Battery Message: Получавате съобщение, когато батериите са изтощени.

Status Message: Получавате веднъж на ден съобщение, че Вашата машина е на място.

Стандартният абонамент е 96.75 евро на година или 9.67 евро на месец без ДДС.
              Получавате цялата информация, и трек на 5, 10, 30 или 60 минути.

Екстремен трекинг опцията
              е 80.49 евро на година или 8.12 евро на месец без ДДС. Тя добавя интензивен трекинг на 2,5 минути - за прецизност.

Системата може да се използва за следене на мотори, велосипеди или джипове при състезания.

Размера на тракера е колкото кибритена кутийка - 5.1 см х 6.8 см х 2.1 см
              Може да работи с вътрешните батерии или на външен източник от 8 до 22 волта.
              Кабела е в комплекта.

Ако се монтира на мотор, снегоход, джет или лодка, се предлага отделно специален кабел, който осигурява херметичност на връзката за захранване.

Цена - 240 лева.
              Последно редактирано от Веско; 22-12-15, 10:28.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Има доста хора във форума, които имат такива тракери - Connect, HUG, Gen3 и вече новия Trace.

Но публични мнения едва ли ще публикува някой, все пак тези системи са за конфиденциално ползване, и пазят личните неща.
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X