Във връзка с организирано мероприятие ми трябват за няколко дни 6 бр. радиостанции. Спешно като за вчера. Става въпрос за София.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спешно търся радиостанции.
Свий
X
-
Спешно търся радиостанции.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройкиТагове: Няма
-
От: Спешно търся радиостанции.
Казвай от къде да я вземам и ако може тел.на лс.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение2 лидълски 8 канала ПМР и един TYT двубандов от мене (ако тръгне че батерията му не съм я гледал от няколко месеца).
Темата нарочно ли е тука?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Аз мога да събера поне 4 PMR като тези на Ясен. Така можеш да съжереш 6 еднакви лесно и бързо. Ако е добре се обади. Малко над Железница в посока Плана съм.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеЕдин Midland G8 от мен който не ползвам но е в Перник.
Ако ти се разхожда насам - драсни лично.
Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнениеВ понеделник мога да ти изпратя Yaesu vx3R двубандов с 3 антени.
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеАко още не си събрал и ти се разхожда утре до О Купел, имаш една Wieirwei v 1000
0888sedem18816
Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнениеДа мина да ти оставя една, утре?
Кога е удобно?
Пък на който му се разхожда насам все ще почерпя по едно безалкохолноВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеАз мога да събера поне 4 PMR като тези на Ясен. Така можеш да съжереш 6 еднакви лесно и бързо. Ако е добре се обади. Малко над Железница в посока Плана съм.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеИ от мен можеш да вземеш две Лидълки неделя след 9.00. На Кремиковци са.
О88 89 2ОО 89Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар