Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PS3 - Cannot start. The correct hard disk was not found.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• PS3 - Cannot start. The correct hard disk was not found.

Здравейте,
    Взех този модел cechk04 80 гб,но при включване ми излиза този надпис " Cannot start. The correct hard disk was not found."
    Гледах в интернет за проблема,пробвах и варианта с процедурата по задържането на старт бутона,както и с друг 250гб диск,но нищо не се получава.Излиза ми постоянно този надпис.Имате ли някакви предложения ?

От: PS3 - Cannot start. The correct hard disk was not found.

Това гледа ли го ?

https://www.youtube.com/watch?v=c0e-oO6l9kk

и това:

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=35695

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение

Това първото го правих, второто не съм.Понеже нямам джойстик започвам да се съмнявам ,че заради него не става процедурата.Надявах се като направа това първото да ми излезе поне системното меню.

Коментар

Това първото съм го правил,второто не.Нямам джойстик и като се замисля може той да е причината да не се получават нещата.Разчитах на това поне да се покаже сервизното меню,но май няма да стане без джойстик.

Коментар

Колега проверете си дисковете сис някой ХДДсентинел СМАРТ-а какво им дава, след което свалете последния фирмуер от сайта на Сони.
          След като сте се уверили, че диска който монтирате е наред и е форматиран на компютъра предварително.
          Монтирате диска, на юесбу флаш памет в директория /PS3/UPDATE копирате от сайта на Сони оригиналния фирмуер.

слагате флашката и стартирате конзолата като задържате Power бутона докато избипка веднъж и конзолата се изключи, включвате отново и пак държите бутона натиснат докато не избипка няколко пъти и не се стартира Сервизното меню, когато менюто се зареди избирате ъпдейт на фирмуера опцийте са не повече от 6 така че нямате много варианти.

Джойстика предварително го пуснете с кабел към конзолата, че процедурата разпада връзката с него няколко пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X