Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телевизор до 900 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на телевизор до 900 лв.

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
    Панасоник имат 3Д твлевизор за 1050 лв 42 но не знам дали е с матрица на ЛГ и дали е IPS. Гледах и едно ЛГ 950 лв с IPS 42" БЕЗ 3Д и картината е супер. Вярно че IPS а няма да е върха, може и да маже малко но компромис ще направя някъде.
    До колкото знам над 50" панасоник матриците са LG. Аз си купих скоро 55" 3д лед панасоник и се наложи да го връщам в магазина за да си избера такъв с по-малко неравномерна подсветка. При самсунг май няма такъв проблем, но не съм ровил по въпроса.
    Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Трябва да не забравяш, че имам сервиз и магазин за ремонт и продажба на компютри. Не пълни гушите на технополис и тем подобни крадци.
      ;-)
      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Първоначално публикуван от ikristiqn Преглед на мнение
        Трябва да не забравяш, че имам сервиз и магазин за ремонт и продажба на компютри. Не пълни гушите на технополис и тем подобни крадци.
        ...
        Последно редактирано от Glow; 20-11-14, 15:21.

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
          Търся си телевизор с най-добра картина поне 42 инча и цена до 800 лв.
          Има си специализиран форум за телевизори,телефони и други такива.Ревюта има за почти всичко.Питай там,тук все пак е оффроуд форум.

п.п.Писна ми да гледам теми от сорта на:какъв телефон или какъв телевизор,какъви джапанки....

Коментар

Ами виновни са от екипа на форума, че има раздели за техника. Не се сърди на мен, че съм питал
            Александър

Коментар

Брех, тия два-три дни да няма постоянно пълнолуние? Вече у найста тема се налита на бой!
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Бих искал да ползвам темата на колегата, защото и аз съм пред такЪва дилема, но за смарт телевизор 40-42".
                Четейки обаче разните ТТД направо се ошашавих и бих се радвал запознатите да обяснят някои неща, а именно:
                -що е то HDMI? HDMIx2,x3,x4...?
                -а при "опресняване на картината" е още по-мазало, има 100Hz, 200Hz, 400Hz, MCI 100, MCI 500, 200Hz PMR, 200Hz CMR, 1200 Hz BLS, 600Hz subfield...?
                Важни ли са тези параметри и кой показател е за препоръчване, ако тв-то няма да се ползва за монитор?

Благодаря предварително за отговорите!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  Бих искал да ползвам темата на колегата, защото и аз съм пред такЪва дилема, но за смарт телевизор 40-42".
                  Четейки обаче разните ТТД направо се ошашавих и бих се радвал запознатите да обяснят някои неща, а именно:
                  -що е то HDMI? HDMIx2,x3,x4...?
                  -а при "опресняване на картината" е още по-мазало, има 100Hz, 200Hz, 400Hz, MCI 100, MCI 500, 200Hz PMR, 200Hz CMR, 1200 Hz BLS, 600Hz subfield...?
                  Важни ли са тези параметри и кой показател е за препоръчване, ако тв-то няма да се ползва за монитор?

Благодаря предварително за отговорите!
                  HDMI са входове, за връзка с приемниците на операторите, компове и др. Задължителни са, и колкото повече, толкова....
                  Херците отговарят за "мигането" на картината при движещи се образи, пак така - колкото повече, по-добре, но ти си го забелязал и по цените сигурно

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    HDMI са входове, за връзка с приемниците на операторите, компове и др. Задължителни са, и колкото повече, толкова....
                    Херците отговарят за "мигането" на картината при движещи се образи, пак така - колкото повече, по-добре, но ти си го забелязал и по цените сигурно
                    Ок, сега е малко по-ясно, благодаря!
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X