Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телевизионен оператор.Кой,защо и за колко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на телевизионен оператор.Кой,защо и за колко?

То тия работи трябва да ги пише в договора. Иначе можеш да ги отсвириш още утре.

Колкото до усилвателя - заради цифровите истории май не става къв да е, тъй че после може да е добро оправдяние за тяхна несвършена работа.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега- ако ти вземат по 10 лева еднократно за включване на допълнителен/ни телевизор/и, усилвателят трябва да е за тяхна сметка.Щото окабеляването става част от тяхната мрежа.Купуването на усилвател не е панацея.Усилвателят трябва да се настрои на определено изходно ниво от човек с определени познания и измервателна апаратура."На око" не става.Както казва един мой приятел-"Око и дупе лъжат най много".Силният сигнал е толкова лош ,колкото и слабия.Освен това входното ниво не трябва да е под 70 dB/граничен минимум за последен усилвател/.При токови удари ,първото ,което "гърми" е усилвателят.Няма строго разделение на усилватели за аналогова и цифрова.Важно е да не се превишава изходното ниво,което е различно ,при различен брой програми/колкото повече програми-по-малко изходно ниво/ на усилвателя,предписано от производителя.Иначе цената на производител на добър подмагистрален усилвател е от порядък на 70 лева.
      Последно редактирано от Пламен Златарев; 04-10-14, 21:23.
      Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
      Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Та по темата.
        Вече съм абонат на блииииизззУууу.
        Крайно недоволен от администрацията им.
        До последно се мъчиха да ми вземат след подписването на договора едни още 180лв.
        120 усилвател и по 10 на телевизор.
        Е не ги взеха.Сигнал имам вкъщи колкото един блок да захрани та 6 телевизора не са проблем.
        Окабелихме с младежа дошъл за монтажа ползвайки старата инсталация на булШсата.
        Добре се получи.
        Телевизията им е добра от към качество и предлагани цени.Нета е слаб вечер и няма общо с 50мгб обещани.През деня е добре.
        Имам грижа с КАМ модула сложен в Панасоника ми.Чувам го как се опитва сам да пусне телевизора,но до там.
        Без някой да го пипа и това ме притеснява.Ако някой има плазма панасоник знае какво се чува при пускането и.
        Не знам дали да не махна КАМ-а и да си сложа външен приемник като на другият телевизор с хд.
        Иначе за тия пари НЕТ и телевизия поне тук няма друга алтернатива за 6 бр ТВ+Нет.
        П.С.Ако някой е имал подобен проблем с модула да каже какво да очаквам!?
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Аз съм идентичен. Близоо , с купища тв , трл. и нет. Кам модула и на моята плазма Панасоник не работи добре- качрството пада с него. При връщане към външния хардуер вс.е ОК.
          Peugeot 4007
          ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X